Nova H&M kolekcija je prava jesenska, a ovo su nam najljepši komadi

Foto: hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

H&M HOME poznat je po komadima za dom koji su dobrog dizajna, kvalitetne izrade i prihvatljive cijene. Također, svojim novitetima prate aktualne trendove u uređenju interijera pa se tako u njihovoj ponudi nerijetko mogu naći komadi koji nalikuju nekim skupljim, dizajnerskim.

H&M u svojoj najnovijoj kolekciji za dom nudi pregršt komada idealnih za jesen. Tako se tu mogu naći noviteti poput deka s uzorcima, polica, dodataka za kuhinju i blagovaonicu, keramičkih, staklenih i porculanskih komada poput vrčeva, šalica, tanjura, vaza i zdjela. Tu je i tekstil za kućanstvo u najljepšim jesenskim bojama poput tepiha, deka i posteljine.

Nude se i novi jesenski mirisi za dom, poput mirisnih svijeća, ali i sprejeva. No stigli su i neki drugi dekori idealni za jesen, ali i nekoliko komada za najmlađe članove obitelji, odnosno za uređenje njihove sobe, poput živopisnih jastučnica u obliku jelena ili rakuna te veselih košara za pohranu i prostirki za pod. 

Što se tiče boja, prevladavaju one prave jesenske - žuta, oker, narančasta, tamnoplava, crvena, smeđa, crna, zelena. No ima nešto i zlatnih i srebrnih detalja. Pregledali smo kompletan novi asortiman i izdvojili najljepše komade.

Tekstil i tepisi

Prvo smo se fokusirali na deke, posteljinu i tepihe. Izdvojili smo jednu vunenu deku u pravoj jesenskoj boji - tamnoj senf žutoj, koja je izrađena od mješavine vune. Tu je i lijepa posteljina s uzorkom u tamnožutoj boji, ali i plišana ukrasna jastučnica u narančastoj boji.

Zatim smo izdvojili dva tepiha idealna za unos jeseni u dom. Prvi je tepih vintage uzorka za ljubitelje retro štiha, dok je drugi moderniji, izrađen od mješavine vune i pamuka s crvenim, bež i plavim geometrijskim uzorkom. 

Deka, 130 x 170 cm, 29.99 €
Posteljina, 200 x 200 cm, 54.99 €
Tepih, 140 x 200 cm, 84.99 €
Tepih, 140 x 200 cm, 199 €
Ukrasna jastučnica, 50 x 50 cm, 14.99 €

Tanjuri, vaze, zdjele, svijećnjaci i posude

Zeleni tanjuri vladaju novom H&M Home kolekcijom, a mi smo izdvojili jedan set kompletno zelenih tanjura i jedan s rubom u kontrastnoj boji i detaljima u boji zlata, on je nešto veći i promjer mu je 29 cm.

Osim toga, nova kolekcija obiluje i jako lijepim vazama koje izgledaju prilično šik. Izdvojili smo dvije staklene i jednu od kamenine, a sve krasi rebrasti uzorak. Stakleni svijećnjak koji svojim oblikom podsjeća na bombon nas je osvojio, a dolazi u smeđoj i crnoj boji. Na kraju smo izdvojili posudu za cvijeće od kamenine.

Tanjuri, 4 kom., 8.99 €
Tanjur, 12.99 €
Vaza, 24.99 €
Vaza, 39.99 €
Vaza, 24.99 €
Svijećnjak, 19.99 €
Posuda za biljke, 34.99 €

Dodaci za dom

Chanel knjiga idealna je za stolić za kavu, ali i kao dobro štivo za ljubitelje rada Karla Lagerfelda u ovoj modnoj kući. Little Book of Chanel od Lagerfelda pokriva njegove najbolje komade, revije na modnim pistama koje oduzimaju dah i stalne reinvencije koje su Chanel održale kao najslavniju modnu kuću na svijetu. Knjiga je na engleskom.

Izdvojili smo i smeđu košaru za pohranu koja će se odlično uklopiti u većinu interijera i sakriti pregršt stvari, od tekstila do igračaka. Na kraju smo izdvojili sprej za sobu Sundried linen, koji dolazi u elegantnoj staklenoj bočici s metalnim poklopcem. 

Little Book of Chanel by Lagerfeld, 17.99 €
Košara za pohranu, 27.99 €
Sprej za sobu, 14.99 €

Dječji komadi

I na kraju smo izdvojili dva dječja komada, prvi je ova jastučnica s detaljima i motivima jelena koja će unijeti dašak jeseni u sobu najmlađih, a drugi podna prostirka za bebe u obliku lista, isto idealan komad za unošenje jeseni u dom.

Ukrasna jastučnica, 40 x 40 cm, 6.99 €
Prostirka za bebe u obliku lista, 34.99 €

Sve novitete možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.