Nova TikTok opsesija je ova Dior narukvica: "Najljepša koju sam ikad vidjela"

Screenshot/Foto: TikTok/dior.com/asos.com/stories.com/etsy.com/zalando.hr/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA je u pitanju nakit, narukvice su pravi dodatak u svakoj situaciji. Mogu se nositi i za dnevne i za večernje kombinacije, bitno je samo odabrati pravu. Neki vole glomaznije komade, a neki jednostavnije, minimalističke. Ako spadate u ovu drugu kategoriju možda će vam se svidjeti jedna Diorova koja je postala viralna na društvenim mrežama. 

Ova prestižna modna kuća poznata je po svojoj visokoj kvaliteti i luksuznom dizajnu. Osim modnih komada i kozmetike, u ponudi ima i nakit. Diorova linija nakita obuhvaća razne komade, uključujući narukvice, ogrlice, naušnice i prstenje. Često se ističe svojim elegantnim i sofisticiranim dizajnom, a kombinira klasične elemente s modernim detaljima.

Gotovo devet milijuna pregleda

Upravo je takva i narukvica koja je ovoga mjeseca postala nova TikTok opsesija. Video s njom u prvom planu broji gotovo devet milijuna pregleda, a mnogi su u komentarima istaknuli da je žele. 

Radi se o Petit CD narukvici koja ima logo marke - CD - na jednom od svoja dva lančića, a omiljeni simbol Diora - svjetlucava zvijezda s bijelim kristalićima - krasi drugi lančić. Ova bezvremenska i elegantna narukvica idealna je jer se može nositi svakodnevno. Tiktokerica Katie (@katie_sapegina) samo je kratko istaknula u opisu videa: "Tako je lijepa."

@katie_sapegina It’s so pretty! 🥹🤍 #dior #diorbracelet #unpackibg #thatgirlaesthetic #thatgirlroutine #diorholiday ♬ original sound - ⋆。✩ mads

Video je prikupio mnoštvo komentara. "Najljepša narukvica koju sam ikad vidjela", "Želim je tako jako", "Trebam je", "Uvijek dobijem komplimente za ovu narukvicu", "Baš je slatka", "Tako je lijepa",  "Zaljubila sam se", neki su od njih. 

No nekima se nije svidjela cijena. Naime, ova narukvica košta 430 eura. "Lijepa je, ali cijena je smiješna", "Nije vrijedna te cijene jer nije pravo zlato", "U opisu na stranici piše da se radi o metalu sa zlatnom obradom. Tako da nije pravo zlato, što je suludo s obzirom na cijenu."

Narukvica se može naći na Diorovoj službenoj stranici. Možete je vidjeti niže. 

Dior Petit CD narukvica, 430 eura

Našli smo slične, ali povoljnije

Ako vam se sviđaju narukvice ovakvog stila, ali vam je 430 eura previše, našli smo nekoliko sličnih po povoljnijoj cijeni. Mogu biti i lijep dar za nadolazeće Valentinovo ili neku drugu prigodu. 

Asos Desing narukvica, 7.99 eura
& Other Stories narukvica, 19 eura
Narukvica, Etsy, 50.54 eura
Guess In The Sky narukvica, Zalando, 55.08 eura
Pandora narukvica, Amazon, 70.31 eura