Nove tenisice Alexandera McQueena drastično se razlikuju od najprodavanijeg modela

Foto: alexandermcqueen.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI luksuzni brend Alexander McQueen predstavio je novi model tenisica pod nazivom Flexion, koji označava značajan modni pomak u odnosu na njihov dosadašnji najprodavaniji model, Oversized. Ovaj novi dizajn vidno se razlikuje od prethodnika po estetici.

S dolaskom Seana McGirra na čelo kreativnog tima, ovaj prestižni modni brend jasno pokazuje svoj zaokret prema novim, inovativnim modnim trendovima.

Mekan izgled

Flexion tenisice, sa svojim mekim izgledom i zaobljenim oblicima, podsjećaju na baletne papuče. Međutim, kako navodi Highsnobiety, imaju izraženiji luk sličan JW Andersonovim Bumper-Hike tenisicama, ali su lakše i samim time sigurno udobnije za nošenje.

Ove uniseks tenisice dostupne su u tri boje: ružičastoj (dostupnoj samo u ženskim veličinama), prljavo bijeloj i crnoj, po cijeni od 630 eura.

Sve više brendova prelazi s chunky na jednostavnije tenisice

Posljednjih godina svjedočili smo popularnosti tzv. chunky tenisica, što u modnom smislu označava tenisice s izraženijim, masivnijim potplatima, ali čini se da se sada mnogi brendovi odmiču od ovih glomaznih modela prema onim jednostavnijima, suptilnijima.

Alexander McQueen u današnje vrijeme smatra se ključnim igračem na sceni luksuznih chunky tenisica. Stoga će biti zanimljivo pratiti ovaj njihov zaokret prema nekim drugačijim modelima, a i kako će to tržište prihvatiti. 

Nove tenisice možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.