Novi renderi pokazuju kako bi iPhone SE 4 mogao izgledati

Foto: Shutterstock (na fotki je iPhone SE 2022.)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLE navodno radi na nadolazećoj četvrtoj generaciji iPhonea SE koja bi trebala donijeti osvježeni, moderniji dizajn. Prema novim CAD renderima koje je nedavno objavio 91mobiles, ovo bi mogao biti najjasniji pogled na nadolazeće ažuriranje dosad. Prema tim renderima, iPhone SE 4 trebao bi imati dizajn sličan iPhoneu 14.

Zadnji je lansiran 2022.

Trenutačni iPhone SE lansiran je 2022. godine, s 4.7-inčnim zaslonom i tipkom Home, slično kao iPhone 8. Unutar njega je A15 Bionic čip, a umjesto Face ID-a koristi se Touch ID. 

Prema ovim CAD renderima, čini se da će iPhone SE 4 imati 6.1-inčni zaslon s notchom na vrhu, koji će uključivati nove Face ID senzore i prednju kameru. Na stražnjoj strani uređaja nalazi se jedan izrez za kameru zajedno sa senzorom bljeskalice.

Prema 91mobilesu, dimenzije iPhonea SE 4 bit će 147.7 x 71.5 x 7.7 mm, dok trenutni iPhone SE ima dimenzije 138.4 x 67.3 x 7.3 mm. 

Ranije glasine sugerirale su i da će iPhone SE 4 imati USB-C umjesto Lightninga. Kako prenosi 9to5Mac, jedna je glasina spominjala i mogućnost ugradnje akcijskog gumba, koji je trenutno ekskluzivan za iPhone 15 Pro. Još uvijek nema preciznih informacija o datumu izlaska iPhonea SE 4, ali trenutno se smatra da to vjerojatno neće biti prije 2025. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.