Novom Zara kolekcijom dominiraju romantične mašne. Želimo svaki komad

Foto/Screenshot: TikTok/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA je predstavila svoju najnoviju kolekciju koja će oduševiti ljubitelje romantičnog i ženstvenog stila. Glavna zvijezda ove kolekcije su elegantne i svestrane mašne, koje unose dašak nježnosti i sofisticiranosti u svaki outfit.

@spookypeachy Bow dress 🎀 so girly 🥰#zara #zarahaul #zaratryon #zaranewin #zaradress ♬ original sound - 🩰
@tresjolie14 Zara Bow Dress🦋 #zarahaul #zaraaddict #zaranewin #zaradress #zaradresshaul #fashiontiktok #fyp @ZARA ♬ gimme more slayyyter remix - DJ
@hazelwoodx new in zara pieces you NEED 🎀 #zaranewin #zarabowcollection #zaramusthaves #zarafinds #zarawomen ♬ suono originale - Jr Stit

Mašne su se vješto uklopile u razne odjevne predmete. Ovi detalji pojavljuju se u različitim veličinama i oblicima, od suptilnih ukrasnih elemenata do velikih, dramatičnih mašni, koje postaju središnji dio odjevne kombinacije.

Kolekcijom dominiraju pastelne i nježne boje poput blijedoružičaste, bež, svijetloplave i krem, što dodatno naglašava romantični dojam. 

Bodi uz tijelo s okruglim ovratnikom, 25.95 eura
Kratka haljina s ravnim izrezom, 35.95 eura
Midi haljina uz tijelo s ravnim izrezom, 39.95 eura
Kratka haljina otkrivenih ramena s elastičnim ravnim izrezom, 35.95 eura
Mini suknja srednje visokog struka, 29.95 eura
Kratko rezani top s ravnim izrezom, 25.95 eura
Kratko rezani blejzer s okruglim izrezom, 49.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.