"Obožavam ga": Ovaj proizvod za čišćenje lica mnogi preporučuju

Foto: Shutterstock/sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DA BISTE očuvali svježinu i zdravlje svoje kože, pravilno čišćenje lica je ključno. Na tržištu se pojavljuje niz proizvoda za čišćenje lica, ali jedan se proizvod ističe kao apsolutni favorit mnogih: Elemis Dynamic Resurfacing Facial Wash. 

Ovaj proizvod sadržava jedinstvenu trienzimsku tehnologiju koja nježno i učinkovito rješava probleme poput grubosti kože i neujednačenog tena, dok istovremeno hidratantni bijeli tartuf umiruje kožu. Upotpunjen blagim notama jasmina i vanilije, ovaj proizvod daje vašem tenu svježinu, obnovu i revitalizaciju.

Elemis Dynamic Resurfacing Facial Wash, cijena je 42.80 € (322.48 kn)

"Ima luksuzan miris"

Proizvod je pokupio brojne pozitivne recenzije na Amazonu: "Ovo je savršeno sredstvo za pranje lica. Koristim ga nakon balzama za čišćenje i otkrila sam da je dovoljno nježan za moju kožu, ima lagan element pilinga dok zadržava vlažnost. Tako je gladak i ostavlja vašu kožu mekom. Kupit ću opet", napisala je oduševljena korisnica.

Druga se složila: "Obožavam ovo sredstvo za pranje lica. Ima luksuzan miris i osjećaj i potrebna je samo mala količina, tako da će sigurno dugo trajati. Budući da imam osjetljivu kožu, koristim ovo svaki drugi dan, ali nisam primijetila nikakvu iritaciju od njega. Preporučujem."

"Sviđa mi se kako ovo djeluje na licu, čini da vaša koža izgleda i osjeća se iznimno čistom", još je jedan pozitivan komentar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.