Od 3 do 11 eura: Ovih pet kuhinjskih dodataka treba imati svaka kuhinja

Foto: aliexpress.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KUHINJSKI dodaci koji olakšavaju život i pritom čine kuhinju organiziranijom i preglednijom su uvijek dobrodošli ako se nas pita. Pregledali smo ponudu online trgovina i izdvojili top pet kuhinjskih dodataka koji čine upravo to. Našli smo ih na Amazonu i AliExpressu. 

Ocjeđivač za posuđe koji se može zarolati

Ocjeđivač za posuđe koji se može zarolati, od 10.99 € (82.81 kn) naviše

Ok, koliko je ovo kul. Nitko ne želi vodu posvuda kada pere suđe, a unatoč tome što danas većina kućanstava ima perilicu suđa, neke stvari se ne mogu prati u njoj. Osim toga, pojedine je zgodnije i brže oprati na klasični način. Ovaj ocjeđivač za posuđe može se zarolati kada nije u upotrebi, a dolazi u nekoliko veličina da bi odgovarao gotovo svakom sudoperu. 

Kada je suđe posušeno, jednostavno se zarola i odloži u ladicu ili ispod sudopera. Našli smo ga na njemačkom Amazonu, a cijena mu kreće od 10.99 € (82.81 kn) naviše. 


Ljepljivi držač papirnatih ručnika 

Ljepljivi držač papirnatih ručnika, 4.37 € (32.93 kn)

Nemate pretjerano puno prostora na kuhinjskoj radnoj površini ili vam naprosto smeta držač papirnatih ručnika tamo? Zato na scenu stupa ovaj koristan dodatak koji se može zalijepiti ispod kuhinjskih ormarića ili pak na zid. Dolazi u crnoj, zlatnoj i srebrnoj boji, a našli smo ga na AliExpressu po sniženoj cijeni od 4.37 € (32.93 kn).


Kuke za omotavanje kabela

Kuke za omotavanje kabela, 3 kom, 3.51 € (26.45 kn)

Ako u kuhinji imate mnogo kuhinjskih aparata, onda vrlo brzo u ormariću ili na polici gdje ih skladištite može nastati nered zbog hrpe kabela. Tu ovaj dodatak dođe kao naručen jer se samo zalijepi na aparat i kabeli se uredno omotaju oko njega. 


2-u-1 pametan rezač

2-u-1 pametan rezač, 5.99 € (45.14 kn)

Vrlo praktičan kuhinjski dodatak je ova mala kompaktna sjeckalica za hranu i kuhinjske škare koje zamjenjuju kompletan set noževa i dasku za rezanje. Ovaj jedinstveni kuhinjski alat može se koristiti kao sjeckalica, škare za hranu, rezač povrća i voća, mesa, sira itd. 


Komplet višenamjenskih otvarača za staklenke, boce i konzerve

Set otvarača za boce, staklenke i konzerve, 11.14 € (83.94 kn)

Uz ovaj višenamjenski set mogu se otvarati razne staklenke, boce, limenke, konzerve, a u njemu dolazi i neklizajuća silikonska hvataljka. Korištenje je jednostavno, a otvarači su ergonomski dizajnirani. 

>> Uz ovaj silikonski dodatak za kuhanje više nema brige oko prskanja ulja i nereda
>> Iskoristite svaki centimetar vaših kuhinjskih ormarića uz ove organizatore
>> Preko 16 milijuna pregleda: IKEA polica za organizaciju hladnjaka oduševila TikTok

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.