Od 45 do 340 kuna: Uz ove uređaje više nećete imati problem s mucicama na odjeći

Foto: steamerystockholm.com/philips.hr/sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GOTOVO svi su se barem jednom našli u situaciji da su kupili novi kaput, pulover ili trenirku koji su nakon nekog vremena počeli izgledati prilično iznošeno zbog mucica koje su nastale uslijed nošenja. No uz odlične uređaje za uklanjanje mucica, koji btw. funkcioniraju puno bolje od običnih britvica, i nošeni predmeti mogu ponovno izgledati novo. 

Izdvojili smo ih tri u različitim cjenovnim kategorijama, od kojih dva i posjedujemo (Philips i Steamery Stockholm), pa možemo potvrditi da su zaista dobri pri uklanjaju mucica s odjeće bez bojazni da će ju pritom oštetiti.

Svi oni funkcioniraju na isti način - upali ih se i prisloni uz komad odjeće po izboru te se laganim pokretima prelazi preko tkanine. Brijači za tkanine svojim oštricama zahvaćaju mucice i ostavljaju glatku površinu tkanine za sobom. 

Sencor čistač tkanina SLR 33

Cijena: 45 kn (6.43 €), sve.hr

Sencor čistač tkanina je najpovoljniji na ovom popisu, ali učinkovit pri uklanjaju mucica i dlačica s džempera, kaputa, odjeće od flisa, pokrivača itd. 

Sustav trostrukih oštrica osigurava maksimalnu nježnost prema tkanini i daje odjeći svjež izgled. Ima lako odstranjiv spremnik za mucice i dlačice, a za rad su potrebne 2 x 1.5 V AA baterije koje dolaze s njim. 


Philips GC026/80 aparat za uklanjanje vlakana

Cijena: 159.99 kn (21.23 €), Emmezeta

Ovaj moćni Philipsov uređaj za uklanjanje vlakana s odjeće pogodan je za sve odjevne predmete. Dolazi u kompletu s 2 AA baterije tvrtke Philips. 

Ima veliku površinu oštrice pa pokriva veće područje tkanine te je potrebno manje pokreta za postizanje novog izgleda odjevnog predmeta. Oštrice se okreću brzinom do 8800 okretaja u minuti i brzo uklanjaju nakupljena vlakna. Spremnik u koji se spremaju vlakna koja aparat ukloni lako se može odvojiti i isprazniti. 

Kapica za prilagodbu visine omogućava uklanjanje vlakana čak i s najosjetljivijih odjevnih predmeta. Četka za čišćenje olakšava čišćenje aparata nakon uporabe. 


Steamery Stockholm Pilo 1

Cijena: 339 kn (45 €)

Ovaj brijač, osim što je uspješan pri uklanjanju mucica, lijepo i izgleda, najljepše od sva tri, moramo priznati, pa ako vam je bitan izgled vaših gadgeta i možete zažmiriti na prilično visoku cijenu za jedan ovakav uređaj, onda je Pilo 1 za vas. 

Ima tri precizno izrađene oštrice i impresivno snažan motor koji potječe od električnog brijača. Rezultat je brijač za tkanine dvostruko jači od bilo kojeg drugog uređaja na tržištu, vrlo učinkovit pri uklanjanju dlačica i niti odjeće, tekstila i namještaja.

Druga prednost naspram prijašnja dva je što se ovaj puni USB-om za punjenje, i to pet sati. Nakon punjenja može se koristiti u kontinuitetu 50 minuta. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.