Od torbe do nadstolnjaka: Našli smo limitiranu kolekciju inspiriranu Orašarom

Foto: merla.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HRVATSKI brend Merla u svojoj ponudi ima divnu kolekciju idealnu za blagdanski ugođaj u domu. 

Ekskluzivna kolekcija Orašar sastoji se od kuhinjskog ručnika, torbe i nadstolnjaka, koji dolaze u klasičnim božićnim bojama - crvenoj i zelenoj. 

Torba, 199 kn (26.41 €)

Ova pamučna torba s likom Orašara i balerine idealna je za ponijeti dašak blagdana sa sobom u šoping ili gdje god se uputite, a može biti i zgodan poklon. Torba je napravljena od 100% prirodnog pamuka.

Kuhinjski ručnik idealna je nadopuna božićnom ugođaju u domu, ali može i biti lijep last minute poklon dragim osobama.

Kuhinjski ručnik, 99 kn (13.14 €)
Kuhinjski ručnik, 99 kn (13.14 €)

Dostupan je u crvenoj i zelenoj boji, a izrađen je od 100% prirodnog pamuka provjerenog porijekla. Kuhinjski ručnik je dimenzija 50 x 70 centimetara. 

Nadstolnjak, 199 kn (26.41 €)

Nadstolnjak je nezaobilazan detalj za svečani dojam blagdanskog stola, a ovaj s motivima iz poznatog baleta će sigurno uljepšati svaki. Dostupan je u crvenoj i zelenoj boji, a izrađen je od 100% pamuka. 

Nadstolnjak, 199 kn (26.41 €)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.