Od Vileda parnog čistača do Tefal posuđa: Pogledajte što smo našli na dobrom sniženju

Foto: Shutterstock/vileda.at/tefal.com.hr/kaufland.hr/.dolce-gusto.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK smo listali online kataloge za našu tjednu Index šoping-listu s prehrambenim proizvodima, pronašli smo i par malih kućanskih aparata na dobrom sniženju, ali i Tefal posuđe za kuhanje. 

Vileda parni čistač za podove Steam Plus 

Akcijska cijena i gdje kupiti: cijena mu je snižena s 699 kn (92.77 €) na 459.90 kn (61.04 €), Kaufland (samo uz Kaufland Card, ponuda traje do 25. 10.)

Na popustu od 34 posto pronašli smo ga u Kaufland trgovini, a za kupnju po akcijskoj cijeni treba vam Kaufland Card. I sami imamo Viledin parni čistač kod kuće te ga najčešće koristimo za pranje i održavanje kupaonice, odnosno pločica i fuga i za to nam se pokazao odličnim, a za ovu cijenu je dobar ulov. 

Na Viledinoj stranici navode da se s njime može temeljito očistiti mnogo vrsta podnih površina te da ima snagu pare koja uništava do 99.9 posto bakterija (testirano na bakteriji E. coli).

Uz njega vam ne trebaju dodatna sredstva za čišćenje, uz to je lagan za baratanje i spreman za upotrebu u samo 15 sekundi. Ima spremnik zapremnine od cca. 400 ml, a uz njega dolazi klizač za tepihe i 2 navlake. 


Toster za sendviče i aparat za vafle

Akcijska cijena i gdje kupiti: Toster (cijena mu je snižena s 149.90 kn (19.90 €) na 89.99 kn (11.94 €) / Aparat za vafle (cijena mu je snižena s 149.90 kn (19.90 €) na 111 kn (14.73 €), Kaufland (ponuda traje do 25. 10.)

Toster za sendviče i aparat za vafle na dobrom su popustu u Kaufland trgovinama. Oba imaju neprianjajući premaz, a snaga tostera je 750 W, dok je aparata za vafle 1200 W. Ako ste si htjeli kupiti jedan od tih uređaja, sada su po dobroj cijeni. 


Odabrano Tefal posuđe

Akcija i gdje kupiti: do 30 posto popusta na odabrano Tefal posuđe, Plodine (ponuda traje do 25. 10.)

U najnovijem katalogu Plodina pronašli smo odličan popust, do 30 posto, na odabrane Tefal tave i posude za kuhanje. Katalog vrijedi od srijede, 19. 10., do utorka, 25. 10., a navedenu akciju možete vidjeti ovdje


Krups Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS

Cijena i gdje kupiti: 399.99 kn (53.09 €), Plodine (ponuda traje do 25. 10.)

U Plodinama smo pronašli i Dolce Gusto Piccolo XS aparat za pripremu napitaka poput espressa, duge kave te macchiata. I sami imamo doma Dolce Gusto aparat, samo veći model te moramo priznati da nam je kava pripremljena u njemu ukusna. 

U većini drugih trgovina čiju smo ponudu pretražili ovaj model je skuplji i za stotinjak kuna, tako da je ovo dobra ponuda ako volite piti kavu u kapsulama i trebate aparat koji će je brzo pripremiti. 

Ovaj aparat ima snagu od 1500 W, zapremninu rezervoara za vodu od 0.8 l te ne zauzima puno prostora: 27.6 cm x 13.6 cm x 26.6 cm (VxŠxD).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.