Odlično sniženje: Popularni MAC proizvodi su na 50% popusta samo danas. Evo gdje

Foto: maccosmetics.com/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ODLIČAN popust od 50% na odabrane MAC bestsellere vrijedi samo danas do isteka zaliha, odnosno najkasnije do 22:22 u online trgovini FABUspot. 

Mnogima omiljen kozmetički brend osnovan je 1984. godine u Torontu i vrlo brzo je postao popularan diljem svijeta među vizažistima, ali i među zaljubljenicima u makeup. Ovaj brend i dan danas uživa veliku popularnost te se svaka njegova nova kolekcija s nestrpljenjem iščekuje. 

Kvalitetni i cjenovno pristupačni

Proizvodi su im kvalitetni i nisu preskupi, a mi smo izdvojili naših pet MAC favorita koje vrijedi kupiti na ovom odličnom popustu.

Tu su se našli MAC ruževi za usne koji su naš ultimativni favorit kada je u pitanju ovaj brend, podjednako volimo one u klasičnom obliku kao i tekućem, a prednost dajemo njihovoj mat liniji. Velik izbor boja i odlična postojanost su ono što nas je osvojilo kod njih. 

MAC maskare su isto jedan od naših favorita kao i sjenila. Legendarni Studio Fix Fluid tekući puder ima laganu teksturu, a pruža srednje do jako prekrivanje te ostaje postojan na licu i do 24 sata. 

Sve proizvode na ovom popustu možete vidjeti ovdje

MAC Mat ruževi za usne, cijena na sniženju je 100.92 kn (13.39 €)
MAC tekući ruževi za usne, cijena na sniženju je 112.98 kn (15 €)
MAC In Extreme Dimension maskara, cijena na sniženju je 118.25 kn (15.69 €)
MAC Extra dimension sjenilo za oči, cijena na sniženju je 96.02 kn (12.74 €)
MAC Studio Fix Fluid Foundation tekući puder, cijena na sniženju je 161.95 kn (21.49 €)

Pročitajte više