Šaljive svijeće domaćeg brenda hit su na Instagramu. Pogledajte ponudu

Foto: litlabhr.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HRVATSKI brend Lit Lab, iza kojeg stoji bračni par Andrea i Ivan, prodaje ručno izrađene mirisne svijeće i voskove od sojinog i kokosovog voska.

Najveću pažnju ovog brenda privukle su upravo mirisne svijeće šaljivih natpisa koje su odmah postale hit na Instagramu, a većini se izgleda najviše svidjela ona na kojoj piše: "Moj posljednji živac, oh vidi... on gori."

Upravo je fotka te svijeće na Instagram profilu ovog brenda prikupila preko 3000 lajkova i mnoštvo komentara. 

"Ovo je genijalno", "Ovo je prava stvar za mene", "Treba nam za posao", "Vrh", samo su neki od komentara ispod objave. 

Idealne kao poklon, ali i za blagdansku atmosferu

Svijeće su izrađene od 100% sojinog voska uz dodatak kvalitetnih esencijalnih ulja, a trenutno imaju blagdansku ponudu koja dolazi u pet mirisa: Spiced Christmas, Gingerbread, Candy Cane Lane, Tipsy Mistletoe i Rudolph Potion. 

Spiced Christmas je idealna svijeća za blagdansko razdoblje. Svježina je zarobljena koricom limuna i naranče. Toplina je utjelovljena kroz začine poput cimeta, đumbira, majčine dušice i muškatnog oraščića. Gingerbread miriše na pikantne tople medenjake bogate muškatnim oraščićem, cimetom i smeđim šećerom. Candy Cane Lane ima note naranče, slatkih začina, peperminta, šećera, vanilije i klinčića. 

Tipsy Mistletoe miriše na toplo vino i slatko bobičasto voće, uz lovor, cimet i đumbir i vaniliju ovaj miris stvara toplu ambijentalnu aromu. Rudolph Potion je na bazi vanilije uz krušku, jabuku, trešnju i pokoji začin. 

Istražili smo ponudu ovog domaćeg brenda i izdvojili one svijeće koje su nam se najviše svidjele. 

Mirisna svijeća Kolege su poput božićnih lampica, cijena na sniženju 80.10 kn (11.82 €)
Mirisna svijeća Posljednji živac, 89 kn (11.82 €)
Mirisna svijeća Nemrem, 89 kn (11.82 €)
Mirisna svijeća Get your sh*t together, 89 kn (11.82 €)
Mirisna svijeća Mineralna, 89 kn (11.82 €)

Kompletnu ponudu možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.