Oduševile su nas tipkovnice s motivima Malog princa. Koštaju 260 eura

Foto: aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SKROLALI smo TikTokom kada nam se pojavio video s mehaničkom tipkovnicom koja ima motive iz knjige Mali princ. Tipkovnica je toliko vizualno lijepa da smo zastali da pogledamo video do kraja, a očito nismo jedini jer video ima preko pet milijuna pregleda i mnoštvo komentara. 

@bbbigdeer The little prince keyboard-it’s so lovely~#keyboard #unboxing #desksetup ♬ original sound - bbbigdeer

"Kako je lijepa", "O, moj Bože, ima treptajuća svjetla, doslovno čarobno!", "Želim je", "Predivna je", "Srce mi se upravo otopilo", neki su od pozitivnih komentara. Oni negativni idu pak u smjeru redovne cijene, koja je preko 400 eura.

Ograničeno izdanje dostupno je u dvije boje

Radi se o ograničenom izdanju tipkovnica koje je krajem 2022. izradio IQUNIX, poznata marka tipkovnica u Kini, specijalizirana za tipkovnice elegantnog dizajna. Jedan od njihovih vodećih modela je tipkovnica ZX75 za koju su kreirali nekoliko uspješnih dizajna. 

Ova s motivima Malog princa dolazi u dvije prekrasne opcije boja, referirajući se na ključne trenutke u knjizi. Bijeli model inspiriran je s 44 zalaska sunca na putovanju Malog princa. Plavi model podsjeća na noćno nebo prepuno sjajnih zvijezda. 

Linija ZX75 Mali princ je elegantan i profinjen dodatak IQUNIX kolekciji tipkovnica, nudeći ljubiteljima dizajna i književnosti jedinstveno i inspirativno iskustvo tipkanja. Našli smo je na AliExpressu, a cijena na sniženju je 262.40 eura (1977.06 kn). Možete je vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.