Oduševilo nas je izdanje Kinder Joy Harry Potter koje je stiglo u Italiju

Foto: Shutterstock/Promo/carrefour.it

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KINDER JOY dobro je poznat ljubiteljima slatkog, a najnovije izdanje dolazi s popularnim figuricama Harry Potter. 

Kinder Joy sastoji se od dvije polovice, u jednoj se nalazi igračka/figurica, koju najčešće treba složiti, a u drugom krema od mlijeka, kakaa i hrskave kuglice s čokoladnim preljevom i mrvicama. Kinder je sada, pak, predstavio novu seriju u suradnji s Funko Popom pa će se u novim Kinder Joy jajima moći pronaći kul figurice iz serijala o Harryju Potteru. 

U Kinder Joyu će se tako moći naći figurice Harryja Pottera, Dumbledorea, Rona i drugih. Prema pisanju stranih medija, ovo izdanje naći će se na policama trgovina u Njemačkoj u travnju, a u Italiji je već dostupno i cijena mu se kreće između 3.29 eura (24.78 kn) i 3.49 eura (26.29 kn) za pakiranje od 3 komada jaja po 20 grama.

Našli smo ovo izdanje na talijanskom Amazonu, možete ga vidjeti ovdje, no i cijena i dostava su preskupe tako da se nadamo da uskoro stiže i na naše police. Ovdje možete vidjeti neke od figurica koje se mogu pronaći u ovom izdanju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.