Omega proširuje kolekciju Constellation brojčanicima od meteorita

Foto: omegawatches.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OMEGOVA serija Constellation jedna je od najcjenjenijih serija s bogatom poviješću koja seže u rane 1950-e. S najnovijim izdanjima, marka nastavlja širiti ponudu nadahnutu zvijezdama s 20 novih modela, koji su opremljeni brojčanicima izrađenima od meteorita Muonionalusta.

Meteorit Muonionalusta, drevni materijal iz svemira, vjeruje se da je star preko 4.5 milijardi godina i jedan je od najstarijih meteorita poznatih čovječanstvu. Zbog prirode materijala, svaki brojčanik je jedinstven, s neponovljivim teksturama i uzorcima fragmenata meteorita.

Novi satovi dostupni su različitim veličinama kućišta

Novi satovi dostupni su u različitim veličinama kućišta, uključujući 25 mm, 28 mm, 29 mm i 41 mm. Sve manje veličine imaju pavé dijamantne okvire i indekse te dolaze u raznolikim izradama i bojama. Izbor obuhvaća nehrđajući čelik, 18k žuto zlato te 18k Sedna™ zlato u različitim tonovima i dvobojnim dizajnima. Modeli od 29 mm imaju kružni prozor s datumom na 6 sati te otvoreni stražnji dio kućišta.

Cijena i do 46 tisuća eura

Verzije od 25 mm i 28 mm pokreće Omega-in interni kalibar 4061, dok su verzije od 29 mm i 41 mm opremljene koaksijalnim glavnim kronometrom kalibra 8900. Medaljoni s oznakom Constellation Observatory također se mogu pronaći na stražnjoj strani kućišta.

Cijene se kreću od 9900 eura do 46.300 eura, a kolekcija Constellation satova s brojčanicima od meteorita Muonionalusta sada je dostupna za upite putem službene web stranice Omege.

Pročitajte više