OnePlus predstavio Genshin Impact ograničeno izdanje mobitela

Screenshot: oneplus.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ONEPLUS je predstavio posebno, ograničeno izdanje modela OnePlus 12R. U pitanju je Genshin Impact izdanje, najavljeno tijekom MWC 2024. Posebno izdanje izrađeno je za ljubitelje igre Genshin Impact s jedinstvenim dizajnom, koji prikazuje lik Keqing na hardveru, ali i kroz prilagođenu verziju OxygenOS-a i dodatnu opremu.

Posebno optimiziran za igre

Prema riječima predsjednika i izvršnog direktora OnePlusa Kindera Liua, suradnja s HoYoverseom odličan je način da se približe svijetu gejminga a da pritom ne rade kompromise na performansama mobitela, piše Digital Trends.

Glavna atrakcija OnePlus 12R Genshin Impact izdanja je nova HyperRendering tehnologija. Pomoću ove tehnologije uređaj može postići realistične svjetlosne efekte optimiziranjem GPU-a i zaslona za HDR grafiku vjernu stvarnom životu.

Telefon ima 1.,5K 1-120Hz ProXDR zaslon četvrte generacije s podrškom za do 2.160Hz PWM zatamnjenje. Kao i standardni Oneplus 12 i 12R, ovo posebno izdanje može dosegnuti vrhunsku svjetlinu od 4.500 nita. Za zaštitu prednjeg stakla korišten je Corning Gorilla Glass Victus 2.

S novim optimizacijama za igre, OnePlus 12R Genshin Impact izdanje ima ubrzano učitavanje igara i smanjeno vrijeme čekanja. Stopa odziva dodira sada je 1.000 Hz, što minimizira latenciju. RAM-Vita akcelerator performansi memorije tu je da omogući brže pokretanje aplikacija i prebacivanje iz jedne u drugu. 

Unutar OnePlus 12R Genshin Impact izdanja nalazi se baterija kapaciteta 5.500 mAh. Pomoću OnePlus-ove CPU-Vita tehnologije iz Trinity Enginea, telefon može automatski prilagoditi performanse CPU-a za optimalnu visoku izvedbu i niske razine potrošnje energije. OnePlus 12R Genshin Impact izdanje koristi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 čipset i ima 16 GB RAM-a i 256 GB prostora pohrane.

Dizajn posvećen Keqing

Što se tiče dizajna, uređaj dolazi u Electro Violet boji. Stražnji panel snažno je inspiriran izgledom lika Keqing. Mat staklo također ima srebrnobijele motive pera, a na dnu se nalaze dizajn njezinog bodeža i njezino ime.

Kao i obični OnePlus 12R, OnePlus 12R Genshin Impact izdanje dolazi s OxygenOS 14, no ova je verzija OS-a snažno prilagođena temi izdanja. Ikone aplikacija su stilizirane, animacije punjenja prilagođene, a zaslon koji je uvijek uključen je specifičan za ovo ograničeno izdanje. Očekujte i prilagodbu animacije uključivanja i korištenja otiska prsta za otključavanje.

Svaki put kad otključate telefon, na zaslonu će se pojaviti drugačiji ekskluzivni vizual i živa pozadina inspirirana Keqing.

OnePlus 12R Genshin Impact izdanje dolazi i s ekskluzivnom poklon-kutijom s mnoštvom kolekcionarskih predmeta. U kutiji ćete pronaći izbacivač SIM kartice u obliku munje, set gumba i igle s likom Keqing, ekskluzivno kućište OnePlus 12R u ljubičastoj boji sa SuperVooc punjačem s logotipima Electro Element i Lightning Stiletto te USB-C kabelom s LED svjetlom i prikladnim dizajnom.

Uređaj će biti dostupan i u Europi po cijeni od 750 eura. Na europskom će tržištu biti dostupan od 28. ožujka.

Pročitajte više