Osvojili su nas ovi retro gadgeti za dom

Foto: Promo/polaroid.com/victrola.com/lego.com/logitech.com/sve.hr/amazon.de/tidbyt.com/elago.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste ljubitelj vintage gadgete i volite uključivati kolekcionarske predmete u svoj dom, mogli bi vam se svidjeti ovi proizvodi koje smo izdvojili. Od Bluetooth gramofona do retro igraće konzole, ovi predmeti spajaju retro štih s modernom tehnologijom.

Gramofon Victrola Eastwood

Victrola Eastwood gramofon, 114.99 € (866.40 kn)

Gramofon Victrola Eastwood savršen je dodatak domu ljubiteljima vinila koji žele spojiti kvalitetu i stil. Ima elegantan, klasičan dizajn te je kompaktan. Ovaj vintage gramofon, osim što reproducira ploče 33 1/3, 45 i 78 RPM, ima i dvostruku Bluetooth funkciju koja omogućava jednostavan prijenos glazbe s bilo kojeg uređaja koji podržava Bluetooth. 

Instant kamera Polaroid Now+ Generation 2

Polaroid Now+ Gen 2 instant kamera, 149.99 € (1130.09 kn)

Ova kamera kombinira retro stil s modernom povezivošću. Ovaj gadget povezuje se s aplikacijom Polaroid i nudi značajke poput dvostruke ekspozicije, prioriteta otvora blende, slikanja svjetlom i više.

Retro Games A500 Mini

A500 Mini, 126.75 € (954.99 kn)

Vratite se u 80-e s replikom klasičnog kućnog računala Retro Games A500 Mini. Ova konzola dolazi s 25 klasičnih Amiga igara kao što su Alien Breed 3D, Worms, Another World itd.

LEGO Land Rover Classic Defender 90

Land Rover Classic Defender 90, 239.99 € (1808.20 kn)

Volite klasične Range Rovere? Onda je građevinski set LEGO Land Rover Classic Defender 90 za vas. Sadrži radne detalje poput upravljanja i ovjesa, a set je vjerna rekonstrukcija klasičnog vozila.

Tipkovnica Logitech POP Keys

Logitech POP Keys, 89.99 € (678.03 kn)

Bežična mehanička tipkovnica Logitech POP Keys donosi zaobljene tipke poput pisaćeg stroja u vaš radni prostor. S njom možete dodati retro stil svom radnom kutku. Dok zaobljene tipke oponašaju tipke pisaćeg stroja, ova tipkovnica ima modernu tehnologiju koja vam je potrebna. Naime, ima 8 prilagodljivih emoji tipki, 3 pariranja uređaja i 12 FN prečaca. 

Tidbyt, pametni zaslon retro izgleda

Tidbyt, 161.98 € (1220.44 kn)

Pomoću Tidbyta, pametnog zaslona u retro stilu, možete vidjeti ažuriranja dionica, sportske vijesti ili bilo što drugo - i pritom vas ništa drugo ne ometa. Također, možete birati između preko 150 aplikacija kako biste ga prilagodili svojim svakodnevnim potrebama.

Zvučnik Polaroid P3

Polaroid P3, 189.99 € (1431.48 kn)

Slušajte glazbu kod kuće ili dok ste u pokretu uz retro glazbeni zvučnik Polaroid P3. Uz vintage izgled, vašoj glazbi daje više glasnoće nego što dobivate sa svog pametnog telefona. Osim toga, polirana metalna ručka osigurava lako nošenje.

Retro radio Akai

Akai retro radio, 34.38 € (259.35 kn)

Prijenosni radio retro dizajna koji ima USB, SD karticu i AUX. Povežite tablet ili mobilni telefon s AUX ulazom i pomoću ulaza za USB i SD karticu i slušajte svoju glazbu. Radio ima analogni brojčanik i klasične je crne boje.

Macintosh stalak za Apple Watch

Macintosh stalak za Apple Watch, 17.99 € (135.55 kn)

Stalak Elago W3 jednostavan je punjač za Apple Watch koji je dizajniran da izgleda poput Macintosh računala iz 1980-ih, zajedno s izrezom za disketnu jedinicu i udubljenim zaslonom. 

Pročitajte više