Jennifer Aniston oborila s nogu u crvenoj haljini

Foto: Profimedia/Instagram/thereformation.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JENNIFER Aniston jedna je od onih osoba koje su poznate po svojem jednostavnom modnom stilu, bez puno eksperimentiranja s trendovima. Ona zna što joj odgovara i toga se čvrsto drži, a dokazala je to i nedavnim izdanjem u kojemu je zablistala na promociji serije The Morning Show u Los Angelesu.

"Sad se treba zvati Rachel haljina"

Pojavila se u crvenoj cvjetnoj haljini kojoj nije dodala puno detalja, već samo par bojom usklađenih sandala i nešto diskretnog zlatnog nakita. Frizura i šminka su bili jednostavni i odlično usklađeni s cjelokupnim izdanjem.

Haljina naziva Kourtney djelo je brenda Reformation, a o tome koliku je pozornost privukla dovoljno govori činjenica da je rasprodana brzinom svjetlosti. Haljina ima diskretan patentni zatvarač straga, rađena je od viskoze, a krojena je uz tijelo. 

"Kourtney haljina sad se treba zvati Rachel haljina", "Kad će opet biti dostupna?", "Jennifer izgleda fantastično u ovoj haljini", "Izgleda odlično", "Čarobna je", neki su od komentara na Instagramu brenda.

Kourtney haljina, 355 eura (trenutno je rasprodana)

Prema službenoj stranici brenda, haljina će biti opet dostupna, a u međuvremenu se možete staviti na listu čekanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.