Ova je maskara zaslužna za zavodljivi pogled Emme Roberts

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA Emma Roberts ima dva velika hobija, a to su čitanje i šminkanje. Prošli je mjesec za Byrdie izjavila kako joj se čini da mnogi očekuju da odabere između knjiga i šminke, no ona pak smatra da ova dva hobija nisu međusobno isključiva: "Mogu voljeti sjajilo za usne i čitati Rat i mir."

"Izgleda dobro na svima"

Nije stoga neobično što je u njezinoj rutini šminkanja pozornost mnogih privuklo ono što se tiče očiju, a to je maskara. Ambasadorica brenda Kiko Milano otkrila je da je njezina najdraža maskara u ponudi brenda Kiko’s Maxi Mod.

Posebno joj se sviđa maleni aplikator koji omogućava jednostavno i ravnomjerno nanošenje maskare od korijena do vrha trepavica: "Opsjednuta sam ovom maskarom i primijetila sam da izgleda dobro na svima."

Formula maskare obogaćena je arganovim uljem za dodatnu njegu. Maskara je dostupna i u vodootpornoj varijanti.

Kiko Maxi Mod maskara, cijena je 17.50 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.