Samsungova aplikacija od sada omogućuje iPhone korisnicima da iskuse Galaxy Fold

Ilustracija/Foto: Shutterstock (na fotki je Galaxy Z Fold5)/samsung.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG je ažurirao postojeću aplikaciju Try Galaxy koja sada, između ostalog, nudi vlasnicima iPhonea mogućnost da vide kako je to koristiti sklopivi uređaj, odnosno neke njegove značajke, a odnosi se na najnovije - Galaxy Z Flip5 i Z Fold5. No važno je naglasiti da su potrebna dva iPhonea kako bi se mogao "iskusiti" Galaxy Z Fold. 

Za one koji ne znaju, Try Galaxy daje "korisnicima koji ne koriste Android" način testiranja Galaxy pametnih telefona, uključujući liniju S23. Sada Samsung nastoji predstaviti Galaxy Z Flip5 i Z Fold5 novoj bazi kupaca.

Z Fold5 iskustvo

Prema službenoj objavi, korisnici iOS-a morat će uzeti drugi iPhone i povezati ga sa svojim da bi simulirali otvoreni zaslon Z Fold5. 

"Korisnici mogu spojiti dva uređaja kako bi stvorili jedan povezani zaslon, koji simulira robusno iskustvo velikog zaslona Galaxy Z Fold5. Kroz video demonstracije korisnici mogu gledati videosadržaj na impresivnom cijelom zaslonu. Također mogu iskusiti snažnu produktivnost kroz poboljšane značajke povlačenja i ispuštanja omogućujući besprijekoran multitasking pri premještanju sadržaja između zaslona", stoji u priopćenju.

FlexCam demo

Ne postoji pravi način da oponašate manji, vanjski zaslon Z Flip5 na iPhoneu, tako da ćete propustiti taj određeni aspekt. No umjesto toga moći ćete isprobati FlexCam način rada, značajku kamere dostupnu na oba Samsungova sklopiva uređaja.

FlexCam je tajmer alat za snimanje fotografija bez ruku. Možete postaviti telefon pod zanimljive kutove i okinuti selfie fotku. Sudeći prema Samsungovom opisu, to bi jednostavno mogao biti demo na zaslonu koji prikazuje sve moguće kreativne kutove s FlexCamom.

Uz softverske alate ekskluzivne za sklopive uređaje, Samsungova aplikacija nudi pristup i drugim značajkama. To uključuje isprobavanje Quick Sharea i fitness paketa Samsung Health.

Dostupnost

Da biste pristupili ovoj demonstraciji, idite na web stranicu Try Galaxy, a zatim skenirajte QR kod na zaslonu. Nakon skeniranja aplikacija će pokrenuti preglednik Safari. Zahtjevi nisu strogi, ali trebat će vam najmanje iPhone 7 s najnovijom verzijom iOS-a. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.