Ovaj balzam za usne mnogi hvale. Košta manje od 6 eura

Foto: Shutterstock/iherb.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA govorimo o hidrataciji kože, jedan od neizostavnih beauty proizvoda je balzam za usne.

Ako imate suhe i ispucale usne, onda ne biste trebali preskočiti ovaj jednostavan, ali učinkovit balzam za usne koji mnoge hvale.

Riječ je o Aquaphor Lip Repair balzamu. To je proizvod koji će pomoći vašim suhim usnama. Formula se sastoji od ulja sjemenki ricinusa, glicerina, pantenola, shea maslaca i drugih sastojaka koji čuvaju usne. Nije ni čudo da ima ocjenu od 4.7/5 zvjezdica na Amazonu.

Aquaphor Lip Repair, cijena je 5.80 € (43.7 kn)

Postoje još dvije verzije ovog balzama, jedna je s istom formulu, samo sa zaštitom od sunca, a druga je u stiku. 

Manekenka Hailey Bieber također je oduševljena ovim balzamom. Za magazin Glamour je rekla da joj ovaj balzam uvijek obavi posao kada je u pitanju obnova kože.

S njom su se složili i mnogi drugi koji su isprobali ovaj balzam, tako da smo na Amazonu pronašli samo pozitivne komentare korisnika. 

"Ako imate ispucale usne, onda je Aquaphor najbolji za to. Uz hladno vjetrovito vrijeme moje su usne bile u teškom stanju. Nakon nekoliko dana korištenja ovog proizvoda usne su mi bile meke i glatke. Stvarno popravlja vaše usne vrlo brzo", jedan je od pozitivnih komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.