Ovaj dodatak za usisavače omogućit će vam da vidite i najsitniju prašinu

Foto/Screenshot: TikTok/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO želite laserski detektor prašine poput onog na Dyson V15 Detect Cordless Sticku, ali ne želite dati toliko novca, imamo super vijesti za vas. Pronašli smo sjajan uređaj koji će vašem usisavaču dati moć da otkrije najsitniju prašinu.

Jednostavna instalacija

Ovi uređaji opremljeni su širokim rasponom LED svjetala, što znači da možete lako locirati prašinu i dlake kućnih ljubimaca u kutovima. Plus, ne samo da otkrivaju prašinu, već svjetla naglašavaju sve one kutove koje inače možda propustite. Instalacija je jednostavna - samo ih pričvrstite na bilo koju bočnu stranu vašeg usisavača. I da, rade na svim vrstama podova.

@kisforkay This little light was $6 and is rechargable!! #dyson #dysonhack #hacks #dysonv10 #dysonv15 ♬ queen of disaster with sparkles - ˚ ˚。° ⋆♡˚🎀 ꒰ ྀི ◞ ˕ ก ꒱ ⭐️
@andrelifehack WOW😄 Dyson hack😎#andreiemelianov #lifehack #andrelifehack ♬ оригинальный звук - This is hack

A najbolji dio? Možete ih nabaviti na AliExpressu za samo 4.52 eura. S ovim cool uređajem, čišćenje će biti brže i lakše nego ikad prije.

Pročitajte više