Ljudi se kunu u ovaj proizvod za čišćenje mrlja u WC-u: "Genijalno"

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PLOVUĆAC je šupljikavi kamen koji najčešće viđamo u beauty rutinama kao izvrstan alat za odstranjivanje tvrde kože na petama. No, ima on i drugu svrhu koja je posebno korisna u kućanstvima. Plovućac je, naime, odličan za efikasno čišćenje tvrdokornih mrlja s WC-a.

"Ja sam tako čistio mrlje od hrđe"

Gabie Vigneault je na svojem TikToku @cleaningwithgabie podijelila snimku čišćenja WC-a u garaži svojih roditelja: "Nikad ga ne koriste i sav je prljav. Pokušajmo s plovućcem. Moja ga mama nikad nije uspjela očistiti, čak je razmišljala o kupnji novog WC-a."

Vigneault je pokazala kako je lako skinula tvrdokorne mrlje i očistila WC školjku uz pomoć plovućca, zatim dodala sredstvo za čišćenje i dobro iščetkala. Na kraju je pokazala besprijekorno očišćenu WC školjku.

@cleaningwithgabie Reply to @kiana_nuffsaid Love this cleaning adventure 😁💙#cleaninghacks #cleaningwithgabie #satisfying #cleanwithme#CapCut @cleaningwithgabie ♬ original sound - Gabie Vigneault

"Ja sam tako čistio mrlje od hrđe", "Upravo sam naručila jedan za svoj WC, voda ostavlja jake mrlje", "Nema boljeg osjećaja nego sjesti na čist WC", "Genijalno", "Grebe li površinu?", "Trebam ovaj plovućac. Moja školjka ima mrlje otkad sam se uselila, sve sam pokušala", "Hvala, upravo sam naručila s Amazona", neki su od komentara na video.

Snažno i jednostavno uklanja mrlje

Plovućac učinkovito uklanja tvrdokorne mrlje, koroziju i hrđu. Siguran je i jednostavan za korištenje, nije toksičan, tako da je siguran za djecu i kućne ljubimce. Ručka olakšava rukovanje. Plovućac možete koristiti i za čišćenje pločica i metalnih površina. Kamen je prije korištenja potrebno namočiti, a zatim trljati o površinu koju čistite.

Plovućac s drškom, Amazon, 8 eura
Komplet četiri plovućca s drškom, Amazon, snižena cijena je 6.99 eura
Paket četiri plovućca s drškom, Amazon, 9.99 eura

Pročitajte više