Konačno se riješite neorganizirane kuhinje. Ljudi pišu: "Fantastična ideja"

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROSTORIJA u kući u kojoj je dobra organizacija apsolutni prioritet je svakako kuhinja. Nažalost, mnogima to ne polazi za rukom. Kako se kuhinja često koristi, predmeti se lako zagube u stražnjem dijelu ladica i ormarića te nastane veliki nered. No, taj je problem lako rješiv, a riječ je o organizatorima za ladice i ormariće koji su mnogima veliko otkriće.

"Najbolji su"

Tiktokerica Jen (@girlyyourarebeautiful) podijelila je jedan od svojih favorita u organizaciji doma, a to su klizni organizatori za kuhinjske ormariće. Funkcioniraju poput hibrida ladica i organizatora, a u videu je demonstrirala njihovo korištenje. "Treba samo nekoliko minuta da ih postavite", rekla je u videu. "Vrlo su izdržljive i dostupne su u nekoliko veličina."

@girlyyouarebeautiful In my “kitchen favorites” list or DM me C754 for 🔗! Say farewell to kitchen clutter with this pull out cabinet organizer!! 👩🏽‍🍳👋🏼 My fav snacks and cooking gadgets are more accessible and visible!!! Installation takes only minutes because of the double nano adhesive strip!!! No drilling required!! 🙌🏻🥳 #amazonkitchen #amazonorganization #amazonkitchenfinds #amazonhome2024 #amazonkitchenfavorites ♬ original sound - Jen | Amazon finds

"Htjela bih jednu koja ide skroz do kraja ormarića", "Ovo je jako korisno", "Hvala ti na ovome", "Zainteresirana sam", "Kako se ne prevrnu?", "Najbolji su", "Hvala ti puno, upravo sam ih naručila", "Fantastična ideja" neki su od komentara na video.

Ovi se organizatori postavljaju uz pomoć ljepljive trake, bez bušenja. Rađeni su od kombinacije čelika i plastike, a osim za kuhinju, prikladni su za kupaonice, urede i druge prostorije u domu u kojima želite bolje organizirati prostor.

Klizni organizatori, Amazon, 27.99 eura
Klizni organizatori za kuhinju, Amazon, 32.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.