Ovaj kupaći kostim je zaludio žene: "Opsjednuta sam"

Foto: mondayswimwear.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VRHUNAC je ljetne sezone te gotovo svakodnevno uživamo u mnogim odličnim ljetnim kombinacijama, kako onim gradskim tako i onima za plažu. Kada je riječ o ovom potonjem, ove sezone nose se razni zanimljivi kupaći kostimi, a posebnu popularnost bilježe oni jednodijelni. I to ne bilo kakvi, već crno-bijeli.

Jedan takav kupaći kostim postao je viralan na društvenim mrežama, pa često viđamo videozapise na TikToku ili fotografije na Instagramu s influencericama koje ga nose. U njemu je ranije ove godine pozirala i Rosie Huntington-Whiteley, koja je istaknula da je oduševljena ovim kupaćim kostimom.

Color blocking detalj

Radi se o jednodijelnom modelu Clovelly brenda Monday Swimwear, koji karakterizira upečatljiv color blocking detalj. Iako dolazi u nekoliko kombinacija boja, najpopularnija je crno-bijela.

"Treba mi", "Vau", "Opsjednuta sam", "Prekrasan", "Klasičan i elegantan", "Volim ga", "Predivan", "Najbolji kupaći kostim", "Neizostavan", "Jako je šik", "Očaravajuć", "Najdraži", samo su neki od komentara žena ispod videa i fotografija s ovim kupaćim kostimom.

Iskreno, od ova dva ne znamo koji je ljepši, ali da se moramo odlučiti, vjerojatno bismo blagu prednost dali bijelom modelu s crnim detaljem. Ovaj kupaći kostim košta 210 eura, a možete ga vidjeti ovdje

Kupaći kostim, Monday Swimwear, 210 eura
Kupaći kostim, Monday Swimwear, 210 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.