Ovaj noćni ormarić hit je na Amazonu, jasno je zašto

Foto: amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOĆNI ormarići nevjerojatno su praktičan dodatak svakoj spavaćoj sobi. Naočale, voda, mobitel, maramice... Sve što bi vam moglo zatrebati tijekom noći je na dohvat ruke. Malen ili glomazan, s ladicama ili bez, noćni ormarić je nešto što većina ljudi ima pored svojeg kreveta.

"Naručit ću još jedan"

Kupci Amazona poludjeli su za jednim vrlo praktičnim noćnim ormarićem, a posebno se to odnosi na one koji ne raspolažu s mnogo prostora u spavaćoj sobi. Ovaj Furnulemov visoki ormarić s ladicama mnogima je pravi spas. Preko 800 kupaca ocijenilo je ovaj ormarić s 4.4, a mnogi ističu kako je čvrst i odlične zapremnine, a i kako ga je lako sastaviti.

"Vrlo je jednostavan za sastavljanje. Djeluje vrlo čvrsto i sviđa mi se rustikalni izgled", "U njega stane više stvari nego što sam očekivala. Jednostavan je za sastavljanje, upute su jasne", "Savršene je veličine za noćni ormarić", "Jedina zamjerka je što su ladice od tkanine, ali nije mi to jako važno", "Vrijedi ovih novaca, naručit ću još jedan", glase samo neke od recenzija.

Ormarić ima tri ladice i dvije police. Dimenzije okvira su 45x29x74 cm, što znači da je dovoljno uzak da stane pored kreveta i u mnogim manjim spavaćim sobama, a dovoljno visok da drži sve što bi vam moglo zatrebati po noći, ali i više. Prikladan je i za hodnike, dnevne boravke i bilo koji dio doma u kojemu vam je potrebna dodatna pohrana. Ormarić teži 6 kg, a nosivost svake ladice je 4.5 kg.

Furnulem noćni ormarić, Amazon, cijena je 160.42 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.