Ovaj proizvod za kosu viralan je na TikToku, a oduševljava mnoge kupce

Foto: Shutterstock/cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO imate kovrčavu kosu, pronašli smo sjajno rješenje koje će je učiniti potpuno glatkom, sjajnom, snažnom i zdravom, sve to bez odlaska u salon. Tajna je u upotrebi Color Wow Dream Coat Supernatural spreja. Možda ste već vidjeli ovaj sprej na TikToku jer svi pričaju o njemu.

@amyblann Obsessed with dream coat @colorwow.hair #colorwow #colorwowhair #colorwowdreamcoat #hairtok #dreamcoat ♬ Super Freaky Girl - Nicki Minaj

Sprej sadrži inovativnu formulu koja će vašu kosu zaštititi od neželjenog kovrčanja, pružajući joj glatkoću i sjaj čak i u najizazovnijim vremenskim uvjetima s visokom vlagom.

Njegova primjena je jednostavna, samo ga poprskajte po čistoj, ručnikom osušenoj kosi i pažljivo pročešljajte kako biste ravnomjerno rasporedili proizvod. Zatim koristite sušilo za kosu s četkom kako biste kosu zagladili. Toplina iz sušila za kosu aktivira polimere u spreju, koji efikasno blokiraju vlagu i pružaju vam posebno glatke i sjajne pramenove.

TikTok i više od 40.000 kupaca na Amazonu oduševljeni su ovim sprejom

"Imam prirodno kovrčavu kosu i kad je izravnam, svaka količina vlage učinit će da se zakovrča. Koristila sam ovo prvi put i kraj je dana, a kosa mi je još uvijek ravna i bez kovrča. Isprobala sam toliko proizvoda i nijedan nije djelovao tako dobro kao ovaj", napisao je jedan korisnik na Amazonu.

"Ovo je apsolutno najbolji proizvod za kosu na koji sam naišla. Stavljam ga na kosu nakon što sam je oprala šamponom, kosa mi je ravna i do nekoliko dana. Također ga koristim i kad ne ravnam kosu jer daje mojoj kosi prekrasan sjaj i ostaje mekana. Kupujem ovaj proizvod iznova i iznova otprilike zadnjih godinu dana", napisao je dugi korisnik.

Cijena proizvoda od 200 ml je 30.51 € (229.88 kn), a možete ga vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.