Ovaj sat oduševio je žene. Kažu da je najljepši koji su ikada vidjele

Foto/Screenshot: bulgari.com/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BVLGARI Serpenti Spiga sat je koji je osvojio srca mnogih žena i postao predmet divljenja. No što ga čini tako posebnim? Bvlgari Serpenti Spiga je iznimno luksuzan sat, koji kombinira sofisticirani dizajn s vrhunskim materijalima. Inspiriran Serpenti kolekcijom koja seže unatrag više od pola stoljeća, Serpenti Spiga donosi novi vizualni izgled zadržavajući ikonične elemente zmije.

@shopbyheart.monaco Stunning piece 💔💎 #bvlgari #bvlgarihighjewelry #bvlgariserpenti #spigawatch #serpentiwatch #shoppingtherapy #viral #fyp ♬ suara asli - 𝙀𝙫𝙚𝙣𝙞𝙣𝙜 - 𝟑𝟎𝟑 𝙀𝙫𝙚𝙣𝙞𝙣𝙜

Ovaj sat ističe se svojim spiralnim dizajnom narukvice, što mu daje elegantan i luksuzan izgled. Narukvica je često izrađena od dragocjenih metala poput zlata ili platine te može biti ukrašena dragim kamenjem.

Predmet žudnje

Brojčanik Serpenti Spiga sata obično je diskretan i minimalistički, dok su kazaljke često izrađene od plemenitih metala kao što su zlato ili rodij.

Ovaj sat je popularan među ljubiteljima luksuznih satova i često se smatra statusnim simbolom zbog svoje izuzetne izrade i dizajna. Sada je postao predmet žudnje mnogima koji su na TikToku pisali da nikada nisu vidjeli ljepši sat.

"Jedina zmija koju želim u svom životu", "Ovo je moj sat iz snova","Nikad ga ne bih skinula","Kad ovo budem imala na ruci, znat ću da sam uspjela", "Razmišljam o njemu svaki dan", "Ništa ljepše nisam vidjela", neki su od komentara ispod videa.

Cijene Serpenti Spiga satova kreću se od 9700 eura pa sve do 85.000 eura, a ponudu možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.