Ovaj set iz Pull & Beara brzo je postao hit na društvenim mrežama. Jasno je i zašto

Foto/Screenshot: TikTok/pullandbear.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POSLJEDNJIH dana jedan set iz Pull & Beara privukao je veliku pozornost na društvenim mrežama, i to s dobrim razlogom. Ovaj set se sastoji od rastezljive majice s nabranim detaljima sa strane i okruglog izreza te odgovarajućih hlača.

@tamara_es Perfect for summer ✨🤞🏾 #pullandbear #pullandbearcommunity #summerset #summerfashion #summeroutfit #twopieceset #fashion #fashiontiktok #styleinspo #outfitideas #foryou #fyp ♬ oou she mine - IRENE ౨ৎ
@miriam.lena i loooove this colour😍 #styleinspo #pullandbear #haul #oldmoney #summeroutfit #ootd #oldmoneyaesthetic #elegantoutfit #elegantstyle #outfitideas #twopieceset #twopiece #outfitinspo ♬ MASSIVE X TOUCH ME - switchdisco

Što ga čini toliko poželjnim? Odgovor leži u njegovoj svestranosti i modernom, a opet elegantnom dizajnu. Majica je jednostavnog kroja, ali s detaljima poput diskretnih nabora sa strane i ženstvenog okruglog izreza koji odmah privlače pažnju.

No, ono što zaista čini ovaj set posebnim je rastezljiva tkanina koja se nježno pripija uz tijelo. Odjeća od krep materijala ove sezone je apsolutni hit, što je Pull & Bear savršeno iskoristio.

Gornji dio, 15.99 eura / Hlače, 19.99 eura

Reakcije na društvenim mrežama bile su izrazito pozitivne. Mnogi su istaknuli kako ovaj set sjajno kombinira moderan dizajn s praktičnošću za svakodnevnu upotrebu te da je savršen za ljeto. "Imam ga, odličan je", "Upravo ga nosim na sebi", "Voljela bih da imaju i verziju s dugim rukavima", "Ovo izgleda tako udobno", "Svima dobro stoji", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.