Ove Chanel sunčane naočale su hit na TikToku. Rasprodale su se

Foto: chanel.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN Chanelov model sunčanih naočala postao je viralan na TikToku u vrlo kratkom vremenu te se ubrzo nakon toga rasprodao na službenim stranicama. Radi se o klasičnom kvadratnom modelu crne boje koji na gornjem rubu ima Chanel natpis u bijeloj boji koji je prilično efektan. Videi s ovim sunčanim naočalama broje milijunske preglede, kao primjerice ovaj koji smo izdvojili.  

@just.jully this is 1/20 of my new iconic finds #chanel #luxuryfinds ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Video je pregledan 2.5 milijuna puta, a naočale su se izgleda svidjele mnogima jer se ispod videa može naći mnoštvo pozitivnih komentara i upita gdje ih kupiti. "Trebam ih", "Predivne su", "Zaljubila sam se", "Nikada u životu nisam trebala sunčane naočale ovoliko", "Volim ih", "Naočale su predobre", izdvojili smo neke. 

Chanel Square sunčane naočale, 440 € (3315.18 kn)

Model s bijelim natpisom se rasprodao, ostale kombinacije boja su dostupne

Da su naočale postale hit možda najbolje svjedoči to da je taj isti model na američkoj Chanel stranici trenutno dostupan samo u prednarudžbi, a na europskoj je rasprodan. No model je dostupan u drugim kombinacijama boja i cijena mu se kreće od 400 do 440 eura. Najskuplji je taj viralan model, s Chanel bijelim natpisom. 

Chanel Square sunčane naočale, 400 € (3013.8 kn)
Chanel Square sunčane naočale, 400 € (3013.8 kn)

Ostale kombinacije su još uvijek dostupne na službenoj stranici pa tako na stanju imaju crni model sa zelenim, rozim i žutim Chanel natpisom, a cijena im je 400 eura (3013.8 kn). Možete ih vidjeti ovdje

Pročitajte više