Ove ljetne papuče totalni su hit, a mi smo ih pronašli na odličnom sniženju

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETO je nezamislivo bez barem jednog para udobnih flat papuča. Nosimo ih na more, odličan su izbor za šetnju gradom ili šopingiranje i, ono što je najvažnije od svega, pristaju na sve modne kombinacije. No koje odabrati?

Pronašli smo super model koji svi hvale, a svake se sezone rasproda brzinom munje. Skechers Plush Foam papuče totalni su hit, a razlog njihove popularnosti krije se u preslatkom dizajnu i udobnosti. Papuče dolaze u prekrasnoj ružičastoj i elegantnoj crnoj boji s detaljem u obliku mašne koji ih čini potpuno neodoljivim.

Jesu li ovo najudobnije papuče ikad?

Tko god isproba ovaj model kaže kako su ovo najudobnije papuče koje je ikad isprobao, a tome svjedoče i brojne pozitivne recenzije na stranici brenda.

"Toliko su udobne! Imam široka stopala koja brzo nateknu zbog ozljede gležnja. Skechersice su najudobnije cipele svih vremena. Ne klize s noge i jako su udobne zbog mekane pjene kojom su ispunjene. Jedino zbog čega žalim je što nisam kupila više para prije nego što su se rasprodale", napisala je jedna osoba.

"Obožavam ove papuče. Moderan stil i udobnost kao dodatan plus. Potpuni san", napisala je druga.

Gdje ih možete kupiti?

Najpovoljniju cijenu hit papuča pronašli smo na webshopu Office Shoesa po sniženoj cijeni od 215.20 kuna. S obzirom na to koliko su hvaljene, vjerujemo da cijena opravdava popularnost.