Sjenila ovog japanskog brenda inspirirana su umjetničkim djelima

Screenshot/Foto: TikTok/millefee.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JAPANSKA šminka je već dugo poznata po lijepom pakiranju i visokoj kvaliteti. Mnogima se na radaru našao upravo jedan takav brend zahvaljujući svojoj kolekciji paleta sjenila inspiriranih umjetničkim djelima. U pitanju je brend MilleFée.

"Ovo je tako lijepo"

Palete sjenila koje su privukle pozornost nadahnute su djelima Van Gogha, Renoira i Moneta. Tiktokerice s profila Min (@minxngyn) i Ddal (@ddalqiwee) predstavile su komplete paleta koje su im stigle u velikom pakiranju koje nalikuje na knjigu, a u kojima se kriju mini-palete sjenila s motivima legendarnih slika.

@minxngyn in love with this van gogh series, all the palettes are gorgeous 💜 thank you again to @Millefee_Official / ミルフィー #japanesemakeup #jbeauty #millefeeeyeshadows #aesthetic #fallmakeup #makeupunboxing #fyp ♬ My Love Mine All Mine - Mitski
@ddalqiwee @Millefee_Official / ミルフィー THIS IS PURE ART 🖼️🎨🖌️ #millefee #millefeeeyeshadows #japanesebeauty #makeupunboxing #aestheticmakeup ♬ Howl's Moving Castle - Merry Go Round Of Life - Main Theme - Geek Music

"Nosim li šminku? Ne. Trebam li paletu Suncokreti? Da.", "Nema plavih nijansi", "Htjela bih ovo imati", "Ovo je tako lijepo", "Želim ih kupiti", "Evo što želim", "Vau, to je to", "Hoću", neki su od komentara na njihove videe.

MilleFée je japanski brend šminke prepoznat po visokom ulaganju u prezentaciju i kvalitetu proizvoda. Proizvodi nisu testirani na životinjama, a dostavljaju u 50 zemalja diljem svijeta, što uključuje i Hrvatsku.

Svaki paket sjenila sadrži četiri mini sjenila nadahnuta djelima legendarnih slikara.

Renoir komplet sjenila, 92.95 eura
Monet komplet sjenila, 92.95 eura
Van Gogh komplet sjenila, 92.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.