TikTok je preplavljen ovim svijećama. Evo gdje ih nabaviti

Screenshot/Foto: TikTok/etsy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOK doživljava pravi boom s espresso martini svijećama koje su postale hit među korisnicima. Ove jedinstvene svijeće ne samo da pružaju ugodnu atmosferu već i pravi estetski doživljaj. Ako želite oživiti svoj prostor tako da privlači pažnju, u nastavku doznajte gdje možete pronaći ove popularne svijeće.

@ginaladeco Simply the perfect birthday gift. ✨ Shop candles & trays: GINALADECO.COM. #candles #soycandles #candlebusiness #espressomartini #handmade #fancycandles #bts #neutralstyle #neutraldecor #neutralhome #neutraltones #aesthetic #giftideas ♬ origineel geluid - GINALADÉCO
@chellefko my new obsession #espressomartinicandles #espressomartinicandle #chellefkocandles #candlecocktails ♬ Suddenly I See - KT Tunstall

Oduševljenje TikTok korisnika ovim svijećama ne prestaje. "Iako inače nisam ljubitelj espresso martinija, ove svijeće su preslatke, a vjerujem da imaju predivan miris", "Izgleda tako primamljivo da bih ih poželjela popiti", samo su neki od komentara.

Mnogi su se pitali može li ovo staklo podnijeti toplinu, na što je kreatorica odgovorila: "Bez brige - plamen se ne približava staklu, a zbog širokog i ne previše dubokog oblika, staklo se ne zagrijava jako. Važno je napomenuti da ove čaše imaju istu debljinu kao moje obične svijeće i, naravno, prolaze kroz višestruke testove kako bi se jamčilo sigurno sagorijevanje prije nego što ih stavimo u prodaju."

Espresso Martini svijeća, cijena je 24.95 eura (187.99 kn)

Na Etsyju smo pronašli još nekoliko opcija. 

Svijeća za espresso martini, cijena je 27.95 (210.59 kn)
Espresso Martini svijeća, cijena je 61.74 (465.18 kn)
Espresso Martini svijeća, cijena je 30.31 eura (228.37 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.