Ove tri hit igre dostupne su besplatno ovog rujna na PlayStationu

Foto: playstation.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

USKORO počinje rujan, što znači da stižu nove besplatne igre za PlayStation Plus pretplatnike. Od 3. rujna pretplatnicima će biti dostupni Little Nightmares 2, Quidditch Champions i MLB The Show 24. Evo zašto će vam se svidjeti ove tri popularne igre.

Little Nightmares 2

U ovoj horor-avanturi ste u ulozi dječaka Mona, zarobljenog u uznemirujućem i uništenom svijetu. Pridružuje mu se Six, djevojčica u kabanici iz originalne igre Little Nightmares. U igri surađujete sa Six kako biste savladavali zagonetke i pobjegli od neprijatelja. Ako niste igrali prvo izdanje, možete zaigrati dvojku bez osjećaja da vam nešto nedostaje.

Sljedeće godine stiže Little Nightmares 3, stoga je upravo sad prava prilika da se upoznate s ovom franšizom.

Quidditch Champions

Metloboj je najpopularniji sport u svijetu Harryja Pottera. Dostupan je i vama u bezjačkom svijetu zahvaljujući modernoj tehnologiji, a ovog rujna besplatno možete preuzeti i zaigrati Quidditch Champions.

MLB The Show 24

Za ljubitelje bejzbola tu je MLB The Show 24. U igri je cilj biti dovoljno dobar da iz male lige možete prijeći u veću i probiti se do samog vrha. Imate priliku i naučiti više o manje poznatim legendama sporta i otkriti vlastiti stil igre.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.