Ovi hoteli imaju neke od najljepših wellness i spa oaza idealnih za vikend-odmor

Foto: Booking.com/radissonhotels.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRODUŽENI VIKEND je uvijek dobra ideja za opuštanje i oslobađanje od svakodnevnog stresa, a gdje je to bolje učiniti nego u hotelima i njihovim wellness i spa centrima. 

Izdvojili smo hotele s vrhunskim spa centrima koji će vam omogućiti da maksimalno uživate i pružite sami sebi odmor kakav i zaslužujete. Osim što pridonosi vašem zdravlju na mnoštvo načina, spa tretman pruža najljepši užitak i sklad duhovnog, mentalnog i tjelesnog zdravlja.  

Hotel Trakošćan

Hotel Trakošćan smješten je u Zagorju, u bajkovitom okruženju jednog od najljepših i najočuvanijih hrvatskih dvoraca. U sklopu hotela na raspolaganju je korištenje bazena, hidromasažne kade, finske i turske saune, a također možete uživati u masažama i beauty programima za revitalizaciju duha i tijela.

Cijena noćenja za ovaj vikend kreće od 135 € (1017.15 kn) za dvije osobe, smještaj možete vidjeti ovdje. Cijena uključuje doručak, korištenje wellness zone i drugih hotelskih pogodnosti. 


Radisson Blu Resort & Spa

Odsjednite u samom srcu Dalmacije i uživajte u pogledu na otoke Brač i Šoltu ili Hvar. Opustite se u mediteranskoj oazi u jedinstvenom wellness-centru površine preko 2600 četvornih metara unutarnjeg i vanjskog prostora s pogledom na more.

Hotel nudi brojne usluge kao što su turska sauna, finska sauna, jedinstven prostor za opuštanje, hladni i topli bazeni, masažne kade, privatni spa centar, prostorije za kozmetičke tretmane i sadržaji za fitness.

Cijena noćenja s doručkom za dvije osobe u Superior sobi za ovaj vikend iznosi 142 € (1069.89 kn), smještaj možete vidjeti ovdje ili ovdje


Terme Tuhelj

Daleko od gradske buke, u blizini vodenih atrakcija i kulturno povijesnih znamenitosti Hrvatskog zagorja, smjestile su se Terme Tuhelj.

Terme Tuhelj su idealan last minute odabir za spa vikend, a od Zagreba su udaljene samo 40 kilometara.

Njihove finske i parne saune uvest će vas u potpuno novi svijet. Prepustite se čaroliji koja će vas probuditi iz začaranog kruga svakodnevnih obveza i stresa.

Noćenje u dvokrevetnoj classic sobi košta 108 € (813.72 kn), a uključuje samoposlužni doručak i večeru, kupanje u bazenima Vodenoga planeta i ulaz u Svijet sauni. Ponudu možete vidjeti ovdje


Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

S obzirom na to da je riječ o Hilton hotelu, jasno vam je da ovdje ne možete očekivati ništa drugo osim čistog luksuza.

U hotelu se nalaze dva bazena, čak šest restorana i vrhunske spa i wellness zone. Nude brojne vrste masaža i tretmana za pojedinačne osobe, ali i parove. Osim toga, gostima su na raspolaganju finska sauna i terapija himalajskom soli. 

Teretana se prostire na čak tri kata, a možete dobiti i stručne savjete osobnih trenera i nutricionista.

Noćenje za dvije osobe za ovaj vikend kreće se od 189 € (1424 kn), smještaj možete vidjeti ovdje


Hotel Rixos Premium Dubrovnik spa i wellness

Rixos Premium Dubrovnik luksuzni je hotel s pet zvjezdica, smješten u neposrednoj blizini starog grada, svega 15 minuta lagane šetnje od povijesnih i kulturnih znamenitosti.

Sadrži tri restorana, tri bara, unutarnji i vanjski bazen. Anjana Spa premium sadržaje čine grijani unutarnji bazen s jacuzzijem, salon za čaj s izborom od preko 100 organskih čajeva, slana soba, ledena soba (igloo), različite saune, tropski tuš i prostor za opuštanje.

Cijena noćenja za dvije osobe u ovom hotelu iznosi 180 € (1356.21 kn), a smještaj možete vidjeti ovdje