Ovih 5 dodataka za Switch preobrazit će vaše iskustvo igranja

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO puno koristite i volite svoj Nintendo Switch, možda ga želite unaprijediti nekim dodacima. Bilo da želite veći, udobniji kontroler, dobar način zaštite i prijenosa ili lakše punjenje, na tržištu postoji mnogo dodataka koji će vaš doživljaj igranja podići na novu razinu.

Kontroler ergonomskog dizajna

Maleni gumbići na Switchevom Joy-Conu nekima su neudobni, te ih preferiraju koristiti samo dok su u pokretu. Kod kuće, ništa vas ne sprječava da koristite veći kontroler. Gamepad PDP Afterglow Deluxe udoban je i velik bežični kontroler za Switch, ergonomskog dizajna.

Ističe se svjetlom za prigušivanje zahvaljujući kojemu svaki igrač može postaviti svoju omiljenu boju. Ovaj kontroler ima i 3.5 mm ulaz za slušalice koji podržava zvuk za igrice i chatove, a tipke je moguće reprogramirati. 

Gamepad PDP Afterglow Deluxe bežični kontroler, Links, 55.87 eura

Ovaj Diswoe kontroler je kompatibilan sa Switchem i Windows računalima, ergonomskog je dizajna s protukliznim drškama. Bežičan je, te ima zamjenjivu bateriju.

Diswoe bežični kontroler za Switch, Amazon, snižena cijena je 29.06 eura

Zaštita za ekran

Ako se bojite da ćete oštetiti ekran, dobro bi bilo investirati u adekvatnu zaštitu. Ove staklene zaštite za ekran iznimno su tanke, tek 0.3 mm, a pouzdane su i izdržljive, te neće ometati dodirni ekran niti iskriviti sliku.

Zaštita za ekran za Switch, Amazon, 5.99 eura

Torbica za siguran prijenos

Dok ga ne koristite, a u pokretu ste, torbica će dobro zaštititi vaš Switch. Ovakve su torbice kompatibilne sa Switch, Switch Lite i Switch OLED konzolama. Tanak, čvrst dizajn i najlonski remen za ručni zglob olakšavaju prijenos konzole. Neke torbice dolaze s dodatnim pretincima za pohranu igara.

Torbica za Switch, Links, 24.99 eura
Torbica za Switch s pretincima, Amazon, snižena cijena je 11.89 eura

Držači za udobnije igranje

Gotovo u potpunosti ravna konzola može biti neudobna za dugotrajno držanje, a ponekad i bolna. Korisnici konzole s većim rukama, mogu imati problema s držanjem Joy-Cona. Jednostavno dodajte držač na svoju konzolu za udobnije i bezbolnije korištenje.

Satisfye ZenGrip Pro, Amazon, snižena cijena je 57.65 eura

Punjač za Joy-Con

Stanica za punjenje Joy-Conova može puniti 4 kontrolera istovremeno, a spaja se na podnožje konzole. Opremljena je LED indikatorima napunjenosti, kompaktnog je dizajna, a široka baza osigurava stabilnost prilikom punjenja.

Stanica i punjač za Joy-Con, Links, 34.99 eura

Pročitajte više