Ovih sedam mirisa bi trebao probati svaki muškarac

Foto: Shutterstock/belodore.hr/tomford.com/acquadiparma.com/sephora.fr/chanel.com/fabuspot.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KVALITETAN PARFEM može poboljšati vaše raspoloženje. Parfemi mogu povećati samopouzdanje, učiniti vas privlačnijima, ali i djelovati kao afrodizijak. Stoga je odabir onog pravog itekako važan.

Miris je jedan od najvažnijih aspekata muškog stila. To je nevidljiv dodatak koji može ostaviti trajan dojam na svakoga koga sretnete. Pravi miris može biti moćan alat u vašem arsenalu i može učiniti da se osjećate samopouzdanije i privlačnije. Ali, s toliko mnogo mirisa na tržištu, može biti teško znati odakle početi, piše GQ.

Upravo zato su sastavili popis muških mirisa za koje smatraju da bi ih svaki muškarac trebao isprobati. Prenosimo njihov odabir. 

Creed Aventus

Creed Aventus parfemska voda, 50 ml, 205 € (1544.57 kn)

"Ako tražite miris koji će vas istaknuti, ne tražite dalje od Creed Aventusa", piše GQ. Ovaj muževni miris inspiriran je životom cara Napoleona Bonapartea i omiljen je među slavnim i visoko rangiranim osobama. Uz note crnog ribiza, bergamota i ananasa, ovaj će miris zasigurno privući pozornost.

Tom Ford Oud Wood

Tom Ford Oud Wood EDP, 50 ml, 275 € (2071.99 kn)

Tom Ford je poznat po svojim luksuznim mirisima, a Oud Wood nije iznimka. Ovaj miris inspiriran je Bliskim istokom i napravljen je od rijetkih i egzotičnih sastojaka. S notama ouda, ružinog drveta i kardamoma, ovaj je miris topao i privlačan, a opet sofisticiran i elegantan. To je savršen izbor za noćni izlazak ili posebnu priliku.

Acqua di Parma Colonia

Acqua di Parma Colonia kolonjska voda, 20 ml, 62 € (467.14 kn)

Za one koji traže klasičan i bezvremenski miris GQ preporučuje Acqua di Parma Coloniju. Navode da ovaj miris postoji više od jednog stoljeća i da je omiljen među muškarcima svih dobi. S notama bergamota, limuna i lavande, ovaj miris je svjež i čist, sofisticiran i profinjen. Pišu da je savršen izbor za svaku priliku, bilo da se radi o danu u uredu ili noći u gradu.

Dior Sauvage

Dior Sauvage EDP, 100 ml, cijena na sniženju 91.50 € (689.41 kn)

Dior Sauvage su isto uvrstili na ovu listu, a radi se o modernom klasiku koji je brzo postao omiljen među muškarcima svih dobi. S notama bergamota, bibera i pačulija, ovaj miris je svjež i okrepljujući, hrabar i muževan. GQ piše da je savršen izbor za muškarca koji se želi istaknuti i ostaviti trajan dojam.

Bleu de Chanel

Bleu de Chanel EDP, 50 ml, 99 € (745.92 kn)

Bleu de Chanel je miris koji postoji već više od desetljeća, ali još uvijek djeluje svježe i moderno. S notama grejpa, đumbira i cedrovine, ovaj miris je svjež i čist, hrabar i muževan. GQ piše da je savršen izbor za muškarca koji se želi osjećati samouvjereno i sofisticirano.

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt kolonjska voda, 30 ml, 70.99 € (534.87 kn) 

Za one koji traže miris koji je jedinstven i neočekivan GQ preporučuje Jo Malone Wood Sage & Sea Salt. Ovaj miris inspiriran je obalom Engleske i napravljen je od nota morske soli, kadulje i grejpa. Svjež je i okrepljujući te topao i ugodan. Savršen izbor za muškarca koji se želi istaknuti iz gomile i ostaviti dojam.

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme, EDT, 40 ml, cijena na sniženju je 51.75 € (389.92 kn) 

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme je miris koji postoji više od desetljeća, ali još uvijek djeluje svježe i moderno, navodi GQ. S notama kardamoma, bergamota i cedrovine, ovaj miris je svjež i okrepljujući te topao i muževan. Prema njima je savršen izbor za noćni izlazak ili posebnu priliku. 

Ovu listu možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.