Ovo je boja 2024. godine prema Pantoneu

Foto: pantone.com/Press/foscarini.com/hm.com/antrophologie.com/zarahome.com/ gnijezdo.hr/reserved.com/etsy.com/spoonflower.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PANTONE je otkrio da će Peach Fuzz biti boja 2024. godine. Pantone je rekao da je Peach Fuzz "nijansa breskve koja donosi osjećaj nježnosti i prenosi poruku brige i dijeljenja, zajednice i suradnje".

"Zrači toplinom i modernom elegancijom"

"U potrazi za nijansom koja odražava našu urođenu čežnju za bliskošću i povezanošću, odabrali smo boju koja zrači toplinom i modernom elegancijom. Nijansa koja odjekuje suosjećanjem nudi taktilni zagrljaj i bez napora spaja mladenačko s bezvremenskim", izjavila je Leatrice Eiseman, izvršna direktorica Pantone Color instituta. 

Ova boja posebno sanjivo izgleda u interijeru, kao što se i može vidjeti u videu koji je Pantone objavio na svom Instagram profilu. "Želim se opustiti u ovoj prekrasnoj sobi", "Zaljubljena sam u ovu boju", "Živjela bih ovdje", neki su od komentara na ovu sobu i boju. 

Izdvojili smo nekoliko komada za dom u ovoj boji

Ovu boju ćemo zasigurno viđati posvuda iduće godine - od mode, interijera do techa. Upravo je ta boja dominirala modnim pistama dizajnerskih proljetnih kolekcija za 2024. godinu. Što se tiče interijera, Pantone preporučuje korištenje ove nijanse na zidu ili površini za stvaranje atmosfere dobrodošlice. Izdvojili smo nekoliko komada s kojima je možete unijeti u dom. 

25. godišnjica

Ove godine obilježava se 25. godišnjica programa Pantone Color of the Year, koji je započeo 1999. uvođenjem 15-4020 Cerulean Blue. Tijekom desetljeća, utjecaj ovog programa osjetio se ne samo u industriji arhitekture i uređenja interijera već i u modi, multimedijskom dizajnu, kozmetici i drugim proizvodima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.