Ovo je dodatak za mobitel koji slavne osobe obožavaju

Foto: Shutterstock/bandolierstyle.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGENDARNA Martha Stewart nedavno je snimila selfie u Las Vegasu na događaju u svojem restoranu The Bedford by Martha Stewart. Nosila je jednostavnu heklanu haljinu, upečatljiv zlatni nakit i jednostavnu šminku, a pozornost je privukla njezina futrola za mobitel. Naime, u pitanju je torbica za mobitel brenda Bandolier.

Ovu torbicu rado nosi i Blake Lively

Marthina je futrola maslinaste boje, ima džep i dugačak remen za nošenje, a utor za mobitel nalazi se s bočne strane. Riječ je o futroli naziva Hailey koja je dostupna u još nekoliko boja, uključujući crnu i crvenu, kao i s cvjetnim dezenom.

Mnogi su u komentarima primijetili i koliko mladoliko Stewart izgleda: "Za tebe vrijeme ide unatrag", "Izgledaš fantastično", "Prekrasna", "Martha, predivna si i moja junakinja", "Kraljica", "Izgledaš jako dobro."

Stewart nije jedina slavna osoba koja rado nosi ovu torbicu. Ona je drag izbor i glumice Blake Lively, koja je viđena kako je nosi dok šeće ulicama New Yorka. Njezin je omiljeni izbor klasična crna torbica.

Ovakve su torbice korisne ako ne želite nositi ništa više od mobitela i par malenih stvari koje možete staviti u džep jakne ili, uostalom, same futrole. Mobitel vam je tako i uvijek pri ruci te ćete u tren oka posegnuti za njime i javiti se na važan poziv ili snimiti lijep trenutak.

Torbica za mobitel Hailey, Bandolier, 135 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.