Ovo je glava tuša posebno dizajnirana za masturbaciju žena

Foto: womanizer.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LANSIRANA je glava tuša posebno dizajnirana za masturbaciju. Brend seksualnog wellnessa i užitka Womanizer udružio se s proizvođačem kupaonskih proizvoda Hansgrohe kako bi izbacili revolucionarnu seks-igračku. Cilj im je razbiti tabu razgovora o masturbaciji uvodeći je u svakodnevne predmete. Poput ove glave tuša.

Prije tri godine Womanizer je proveo temeljito istraživanje tržišta o seksualnoj dobrobiti i masturbaciji, koje je pokazalo da mnoge žene već dugo koriste glavu tuša za masturbaciju, 61% žena, zapravo, piše Glamour Magazine.

Vibrator s postavkama mlaza

Čak 40% žena sjetilo se da su to prvi put učinile prije nego što su navršile 18 godina, gotovo dvije od pet žena (39%) masturbiraju pod tušem barem jednom mjesečno. Ali postojao je problem: standardne glave tuša nisu bile zadovoljavajuće. Naime ne može se lako prilagoditi pritisak koji je uglavnom nedovoljno visok, a ponekad zna biti i neugodan.

I to je dovelo do suradnje ova dva brenda. Zajedno su proveli devet istraživačkih projekata i 60 intervjua tijekom tri godine, testirajući više od 100 uzoraka u procesu. Prikupili su 4000 odgovora na upitnike i objavili dvije iteracije prototipa.

Imali su ideju, ali tim je morao razumjeti kako bi izgledala glava tuša za masturbaciju - i kako bi funkcionirala u različitim zemljama diljem svijeta da bi se osiguralo da je može koristiti što više žena.

Rezultat je Wave: vibrator s postavkama mlaza stvoren za najugodnije osjećaje koristeći prirodni element vode, koji ženama sada omogućuje masturbaciju pod tušem s glavom tuša stvorenom upravo za tu svrhu. 

Cijena je 129 eura, a dolazi u crnoj, bijeloj i chrome boji. Wave možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.