"Predivni su": Lego najavio nove božićne setove za 2024. godinu

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠLI tjedan bio je uzbudljiv za Lego obožavatelje jer su najavili partnerstvo s Nikeom i nove setove temeljene na igrama Animal Crossing i Mario Kart, koji dolaze početkom 2025. godine. Sada su predstavili i svoje božićne setove.

Prvi set, Lego Icons Vijenac, ima 1194 komada i bit će dostupan za 99.99 eura. Ovaj zeleni vijenac dolazi s različitim listovima drveća i dodacima poput bobičastog voća, kriški naranče, štapića cimeta i borovih češera. Savršeno je rješenje za ukrašavanje doma tijekom blagdana i donosi pravi božićni ugođaj.

Drugi set, Lego Icons Božićna zvijezda, ima 608 komada i cijenu od 49.99 eura. Ovaj set se izdvaja svojim prekrasnim dizajnom u crvenoj i zelenoj boji. Također je idealan za domove s kućnim ljubimcima jer izgleda sjajno, a pritom nema toksične sastojke kao prava biljka.

Oba seta bit će dostupna u trgovinama od 1. listopada 2024. godine

Objave o ovim setovima odmah su izazvale oduševljenje među obožavateljima Lega na Instagramu.

"Ovo je sve što sam ikada željela", "Moj novčanik plače", "Predivni su", "Trebaju mi oba", pisali su ispod njihove Instagram objave.

Oba seta bit će dostupna u trgovinama od 1. listopada 2024. godine. Ako tražite savršen dodatak za blagdane, ove nove Lego kreacije svakako su vrijedne pažnje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.