Helen Mirren je zablistala u Cannesu zahvaljujući ovom pristupačnom proizvodu

Foto: Profimedia/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA Helen Mirren ima 78 godina, a teško je poreći da izgleda odlično. Tako je zapažen i njezin sjajan ten na nedavno održanom Cannes Film Festivalu. Mirren se pojavila u elegantnoj ljubičastoj haljini, njezina je šminka bila jednostavna, a ten blistav i svjež.

Popularan na crvenom tepihu

Proizvod koji je koristila kako bi postigla taj blistavi izgled je L’Oréal Paris Lumi Glotion, piše InStyle. Ovaj tekući highlighter pruža prirodan sjaj, a može se koristiti na licu i tijelu. Formula je lagana, a sadrži glicerin i shea maslac za intenzivnu hidrataciju.

L'Oreal Glotion, dm, 12.95 eura

Helen Mirren nije jedina obožavateljica Glotiona među slavnim osobama. Eva Longoria je također privukla pozornost kad ga je nosila na dodjeli Oscara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.