Najbolji novi parfemi 2024. po izboru Harper’s Bazaara

Foto: Promo/chanel.com/dior.com/gucci.com/bykilian.fr/loewe.com/sephora.fr/ selfridges.com/bulgari.com/phlur.com/tomfordbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PARFEMI nisu samo mirisni dodatak, njima mnogi izražavaju osobnost, raspoloženje i stil. Od davnina, ljudi koriste parfeme kako bi ostavili dojam, prizvali uspomene i istaknuli svoju jedinstvenost. Svake godine pojavljuju se nove mirisne kreacije, a 2024. nije iznimka. Ove sezone trendovi u svijetu parfema pokrivaju širok spektar mirisnih nota, od svježih i voćnih do bogatih i tajanstvenih.

Od početka godine, urednici Harper's Bazaara pomno prate viralne trendove parfema i najočekivanija izdanja, a sada su složili listu od jedanaest najboljih novih mirisa do sada. Prenosimo je u cijelosti. 

Chanel Comète Les Exclusifs de Chanel

Glavne note: cvijet trešnje, vanilija, iris, heliotrop

Chanel Comète Les Exclusifs de Chanel, 75 ml, 242 eura

Ako želite slatki miris koji nije previše sladak, ovaj cvjetni Chanelov miris s blagim dodirom slatkoće je idealan izbor, prema Harper's Bazaaru. Dugo traje na koži, pa ga ne morate ponovno nanositi tijekom dana.


Dior La Collection Privée New Look

Glavne note: tamjan, jantar, aldehidi

Dior La Collection Privée New Look

Diorov New Look Eau de Parfum kombinira svježe i zemljane note s posebnim šarmom koju donosi jedinstvena mješavina aldehida, tamjana i jantara. Budući da je malo parfema dovoljno za dugotrajan učinak, bočica traje dugo nakon kupnje.


Gucci The Alchemist’s Garden, the Heart of Leo

Glavne note: crni ribiz, mirha, jantar, tamjan

Gucci The Alchemist’s Garden, the Heart of Leo, 100 ml, 345 eura

Ovaj Guccijevi parfem kombinira slatke i kisele note crnog ribiza s toplim i začinskim mirisom tamjana. Rezultat je bogat, voćni i zadimljeni miris koji je istovremeno intrigantan i privlačan, savršen za one koji vole jedinstvene i izražajne arome.


Kilian Paris Sunkissed Goddess

Glavne note: bergamot, tiaré cvijet, kokos

Kilian Paris Sunkissed Goddess, 50 ml, 250 eura

Zamislite da se opuštate na plaži s koktelom u ruci. Ovaj miris, s ljetnim notama bergamota, tiaré cvijeta i kokosa, podsjeća na najbolje doživljaje na moru.


Loewe Paula’s Ibiza Cosmic Eau de Parfum

Glavne note: kokos, cedar, sandalovina, amber, kruška, mango

Loewe Paula’s Ibiza Cosmic Eau de Parfum, 50 ml, 95 eura

Ovaj miris od Loewea je kao zrelija i sofisticiranija verzija mirisa inspiriranog piña coladom. Kremasti kokos dominira, dok sočni mango i kruška obogaćuju miris.


Jo Malone London Frangipani Flower Cologne

Glavne note: frangipani, sandalovina, jasmin

Jo Malone London Frangipani Flower Cologne, Sephora, 30 ml, 75 eura

Ako se želite osjećati kao da ste na plaži, ovaj miris je za vas. Glavna nota frangipani je cvjetna, bogata i posebna, čineći miris jedinstvenim. Ovaj parfem vas mentalno prenosi na Karibe ili egzotični otok Bali.


Estée Lauder Estée Legacy Eau de Parfum 

Glavne note: sandalovina, med, jasmin, klinčić, ylang-ylang

Estée Lauder Estée Legacy Eau de Parfum, Selfridges, 100 ml, 325 eura
 

Bočica izgleda elegantno, pomalo starinski, ali miris je moderan s blagom slatkoćom meda, toplom sandalovinom, mošusom i jantarom, te senzualnim jasminom, klinčićem i ženstvenim ylang-ylangom i karanfilom. Idealan je za ljubitelje klasičnih parfema koji žele nešto modernije.


Sol de Janeiro Cheirosa 59 mirisna maglica za tijelo i kosu

Glavne note: šljiva, ljubičica, vanilija, jantar, sandalovina, vetiver

Sol de Janeiro Cheirosa 59 Hair & Body Fragrance Mist, Cult Beauty, 90 ml, 27.12 eura

Ovaj miris marke Sol de Janeiro kombinira gurmanske note vanilije i sočne šljive s drvenastim notama jantara i vetivera, pružajući osjećaj toplog zagrljaja.


Bvlgari Allegra Chill & Sole Eau de Parfum

Glavne note: cvijet naranče, neroli, petitgrain

Bvlgari Allegra Chill & Sole Eau de Parfum, 100 ml, 230 eura

Bulgarijev Allegra Chill & Sole donosi opojne i osvježavajuće esencije petitgraina, nerolija i talijanskog limuna, evocirajući osjećaj Mediterana.


Tom Ford Vanilla Sex Eau de Parfum

Glavne note: amber, tinktura vanilije iz Indije, esencija sandalovine

Tom Ford Vanilla Sex Eau de Parfum, Parfumerija Lana, 50 ml, 425 eura

Miris kombinira tople note jantara i bogate arome vanilije iz Indije s klasičnom vanilijom i dodatkom sandalovine. Rezultat je bogat, ugodan miris koji je savršen za one koji vole slatke, ali sofisticirane parfeme.


Phlur Soft Spot Eau de Parfum

Glavne note: bergamot, mandarina, amber, sandalovina, vanilija orhideja

Phlur Soft Spot Eau de Parfum

Ovaj miris kombinira tople note jantara i vanilije s osvježavajućim citrusima bergamota i mandarine, te dodatkom sandalovine. Savršen je za svakodnevno nošenje, ali dovoljno elegantan i za večernje prilike tijekom ljetnih mjeseci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.