Ovo su navodne boje iPhone 16 linije, jedna boja je mnogima hit

Foto: X (Twitter)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREMA brojnim glasinama, iPhone 16 će imati redizajnirani ispupčeni dio kamere s vertikalno postavljenim lećama. Potvrdila je to i fotografija navodnih modela iPhonea 16, a osim položaja kamera, prikazane su i boje novih modela, od kojih je jedna potencijalnim kupcima posebno zanimljiva.

Novi iPhone će navodno biti dostupan u pet boja

Mnogima je pozornost privukla plava boja. Prema fotografiji koju je Sonny Dickson (@SonnyDickson) podijelio na X-u (bivšem Twitteru), iPhone 16 i iPhone 16 Plus bit će dostupni u bijeloj, crnoj, plavoj, zelenoj i ružičastoj boji.

"Izgleda kao S23", "Uzet ću bijeli", "Plava je lijepa", "Jesu li ovo konačne boje? Ako da, plava izgleda tako dobro", "Hrabre boje", "Crna me podsjeća na iPhone 7/7 plus", "Da barem Pro modeli dolaze u bojama", neki su od komentara. 

Inače, iPhone 16 i iPhone 16 Plus trebali bi imati A18 čip, 8 GB RAM-a, novi gumb za snimanje na desnoj strani i još neke novitete. Novi mobiteli će biti predstavljeni u rujnu s iPhoneom 16 Pro i iPhoneom 16 Pro Max i novim hardverom za Apple Watch.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.