Ovo su nove Dolce & Gabbana tenisice. Gotovo su rasprodane

Foto: dolcegabbana.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PISALI smo već o trendu "ružne obuće" i čini nam se da je u punom zamahu ove godine. Najnovije izdanje u sklopu tog trenda dolazi od Dolce & Gabbane, a za samo 995 eura (7496.83 kn) ove dizajnerske tenisice mogu biti vaše, ako vam se sviđaju, naravno. Mnogima su se izgleda svidjele jer je većina brojeva na službenoj stranici već rasprodana. 

"Kultni stil susreće se s metaverzumom, dajući život futurističkoj viziji prepoznatljive estetike brenda, gdje se bezvremenski materijali spajaju sa suvremenim teksturama. S debelim gumenim potplatom koji obavija tri mekana jastučića, ove nove Wave tenisice srednje visine napravljene su od meke tkanine s nappa efektom", opisuju ih na službenoj stranici.

No iako prodaja ide dobro, korisnici na društvenim mrežama su imali svoje mišljenje o ovim tenisicama. "D&G tenisice i torba u jednom", našalio se jedan komentator. "Možda su za ljude koji ne žele pokušati kasati u visokim petama", našalio se drugi, prenose strani mediji. 

Kao što smo naveli, cijena im je 995 eura (7496.83 kn), a možete ih vidjeti ovdje