Ovo Valentinovo poklonite dragoj osobi svoje otkucaje srca

Foto: thetouchx.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TEHNOLOGIJA nas svakim danom sve više iznenađuje, a najnoviji primjer toga je ovaj jedinstveni lančić s medaljonom u kojem možete zauvijek sačuvati otkucaje srca vašeg partnera, člana obitelji, kućnog ljubimca ili pak vlastite koje potom možete pokloniti dragoj osobi.

"U svijetu punom zlata i dijamanata, nema ništa dragocjenije od otkucaja vašeg srca. Poklonite svojim voljenima ono najdragocjenije što imate, a oni neka to čuvaju blizu srca u TheTouch medaljonu", navode na službenoj stranici brenda. 

"Manje je više"

Prvo je potrebno skinuti Feel aplikaciju kojom se spajate s TheTouch medaljonom. Potom snimite otkucaje srca i to tako da stavite prst na kameru telefona i uploadate ih ili pošaljete medaljonu. Kada god poželite osjetiti otkucaje srca voljene osobe, samo trebate dvostruko dodirnuti medaljon. 

Otkucaji srca se neće izgubiti u slučaju da se baterija isprazni, a u slučaju da izgubite medaljon, otkucaji se mogu vratiti iz oblaka. 

Medaljon je dizajniran da traje cijeli život i prenosi se generacijama. Može se birati između kućišta od zlata, pozlaćenog ili nehrđajućeg čelika, zajedno s kristalnim ili safirnim staklom. Dizajniran je prema filozofiji "manje je više" te svaki element na TheTouch medaljonu služi svojoj funkciji. 

Cijena mu se kreće od 199 dolara (184.72 € / 1391.77 kn), a možete ga vidjeti ovdje