Ovu četku za kosu kupilo je više od 330.000 žena i nahvalilo. Sada je na popustu

Foto: sve.hr/revlonhairtools.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVA REVLONOVA One-Step četka već nekoliko godina uživa gotovo kultni status na društvenim mrežama, a posebno na TikToku. Ova viralna senzacija samo na Amazonu ima preko 334.568 recenzija, većinom pozitivnih, i ocjenu od 4.6. 

Ako ste je htjeli kupiti, sada je idealno vrijeme jer smo je našli na popustu od 22% pa joj je cijena 55.89 eura. No osim nje, našli smo i noviju Revlonovu Salon četku 2u1 Plus na istom popustu i cijena joj je 62.10 eura. 

Revlon One-Step četka za kosu

@lvblackwell Nothing compares to the @Revlonhairtools_EMEA Revlon One Step Volumiser 💕 #FakeIsFail #RevlonOneStep #AD ♬ Driver Side Lifestyle - BLVKSHP

Revlon One-Step četka daje kosi volumen dok je suši i uvija. Osim toga, opremljena je ionskom tehnologijom koja omogućuje raspršivanje kapljica vode u kosi negativnim ionima za njezino brže sušenje. Kosa je tako njegovana, glatka i sjajnija te istovremeno manje naelektrizirana. 

Ona je idealna za srednju do drugu kosu, a koristi se prilično jednostavno. Nakon pranja i sušenja ručnikom kosu je potrebno raščešljati, a potom se prebacujete na ovu četku. Možete birati između nekoliko postavki, ona high je za gustu ili grubu kosu, a low je za tanku ili rijetku kosu. Kosu potom razdijelite u pramenove, omotavate ih oko četke i sušite te na koncu uživate u salonskoj frizuri.  

Revlon One-Step Volumizer salon četka za kosu 2u1, cijena na popustu je 55.89 eura (421.11 kn)

"Imam puno kose, stvarno puno, a uz ovu četku trebalo mi je 8 minuta da je osušim", "Ova četka mijenja igru kada je u pitanju stiliziranje kose", "Koristim je mjesecima, ne mogu vjerovati koliko dobro radi", "Ovu četku koristim već godinu dana i odlična je. Savršeno radi i ostavlja kosu glatkom", "Nijedna druga marka ne može se usporediti s ovim čudom", "Štedi toliko vremena. Stvarno dobro funkcionira", samo su neki od komentara o ovoj četki. 

Nije zapravo ni čudno da je često rasprodana. No kao što smo naveli, sada smo je našli, i to na dobrom popustu, možete je vidjeti ovdje


Revlon Salon četka 2u1 Plus

@sophiebarkleyy Revlon One-Step Volumiser Plus: the affordable way to gift unlimited salon blow-dries this Mother’s day 💕👸🏼🫶🏼 Now at Argos. @revlonhairtools_emea #MothersDay ♬ original sound - Soph

Ovo je novija četka brenda, lansirana prošle godine. Njezina četka glave je za 30% manja od spomenute Revlon One-Step četke. Namijenjena je za sve dužine kose, nudi više mogućnosti pri oblikovanju i pruža veći volumen. 

Ima keramički premaz obogaćen titanijem i turmalinom te ravnomjerno raspoređuje toplinu i tako smanjuje oštećenja. No ima i odvojivu glavu putem gumba, što je čini idealnom za putovanja, a i jednostavnija je za spremanje kod kuće, primjerice u ladicu. 

Revlon Salon četka 2u1 Plus, cijena na popustu je 61.10 eura (467.90 kn)

Drška je također uža, tako da je generalno ova četka bolja za sve one kojima je Revlon One-Step preglomazna i teška za držanje. Ova Salon 2u1 Plus četka ima četiri postavke topline i ionsku tehnologiju.

I ova četka ima visoku ocjenu na Amazonu, 4.5, i preko 18.000 recenzija. "Sviđa mi se što nije prevelika i teška da mi se ruka ne umara i da jednom rukom mogu oblikovati kosu", "Nikada nisam koristila ništa osim fena i četke - ovo je sjajno!", "Ne volim raditi frizure ni oblikovati svoju kosu, ali ova četka je brza i jednostavna. Moja kosa nakon nje izgleda uglađeno i stilizirano", neki su od komentara.

Ovu Revlon Salon četku 2u1 Plus možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.