Ovu četku za kosu mnogi hvale. Našli smo je na popustu

Foto: oliviagarden.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OLIVIA GARDEN Fingerbrush Combo omiljena je četka mnogim frizerima, ali i običnim ljudima u potrazi za četkom koja ne čupa. Nešto što je prije nekoliko godina bila Macadamia četka za kosu, sada je ova Olivia Garden brenda. 

Olivia Garden Fingerbrush Combo četka za kosu namijenjena je zaglađivanju kose prilikom feniranja, ali i za svakodnevno češljanje. Zbog zaobljenog dizajna prilagođava se obliku glave i nježno masira vlasište. Može se koristiti i na suhoj i na mokroj kosi, a velike ventilacijske rupe u tijelu četke omogućuju lakši protok zraka sušila za kosu.

Olivia Garden Fingerbrush medium, redovna cijena je 17.20 € (129.59 kn)

Mnogo pozitivnih recenzija

Četka kombinira dvije vrste dlake, i to antistatičke najlonske čekinje, koje sprječavaju električni naboj kose prilikom feniranja i četkanja, i čekinje veprove dlake, koje osiguravaju glatku i sjajnu kosu. Četka je lagana i kompaktna, a dlačice nisu pregusto nabijene te je to jedan od glavnih razloga zašto ne čupa prilikom češljanja. 

Na njemačkom Amazonu ova četka ima ocjenu od 4.7 i preko 3900, većinski pozitivnih, recenzija.

"Ova četka je super za dugu kosu. Koristim ju za raspetljavanje kose nakon pranja. Preporučujem", "Frizer ju je koristio i odmah me se dojmila pa sam ju naručila. Kupila bih ju opet", "Nema više čupanja ni zatezanja prilikom češljanja, izvrsna je", "Napokon mogu četkati kosu bez boli, čak i kad je mokra. Četku su mi preporučili kod frizera", "Najbolja četka koju imam", samo su neke od recenzija. 

Olivia Garden Love Your Art, redovna cijena četke je 17.10 € (129 kn) 

Dolazi u tri veličine i u raznim bojama

Četka dolazi u tri veličine: small, medium i large, a osim u combo verziji, dolazi i samo s najlonskim dlačicama. Našli smo ju na sniženju u nekoliko trgovina. U Wow junkie internetskoj trgovini na sniženju se može pronaći medium (cijena na sniženju je 13.76 €) i large (cijena na sniženju je 14.72 €) model u crnoj boji, ali i modeli u raznim bojama, kao npr. ova u hot pink boji (cijena na sniženju je 13.76 €).

Našli smo je i u Top Stil trgovini na sniženju od 20% ili 30%, ovisno o modelu/veličini. Na stanju i na sniženju u crnoj boji imaju small (cijena na sniženju je 11.89 €) i medium (cijena na sniženju je 12.21 €) verziju combo četke. Kod njih je na popustu i novije limitirano izdanje Love Your Art i cijene su četkama snižena za 20% pa im je cijena 13.68 €. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.