Parfem Miss Dior sada i u obliku mirisnog stika. Ljudi pišu: Predobro

Foto/Screenshot: TikTok/diorbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DIOR je ponovno definirao doživljaj luksuza predstavljanjem svoje najnovije kreacije: Miss Dior Eau de Parfum Mini Miss čvrsti parfem. Ovaj elegantni stik u ružičastom tonu nije samo estetski privlačan već i revolucionaran u svojoj formulaciji bez alkohola.

Obogaćen voskom ruže i sastavljen od 82% sastojaka prirodnog podrijetla, ovaj čvrsti parfem otkriva svoje baršunaste i senzualne note na koži pružajući trajan miris Miss Dior Eau de Parfum tijekom cijelog dana. Njegova nježna i meka tekstura jamči nanošenje bez ljepljivih ostataka, a kožu ostavlja hidratiziranom i zaštićenom.

Možete ga svuda nositi sa sobom

Ono što ovaj proizvod čini još privlačnijim je nova Couture parfemska aplikacija Diora. Mirisni stik može se nanijeti izravno na pulsne točke - vrat, dekolte, zapešća - samostalno ili kao nadopuna mirisu u spreju, omogućavajući vam da nosite omiljeni miris Miss Dior Eau de Parfum tijekom cijelog dana.

Inspiriran Dior coutureom, dizajn čvrste kutije za parfem prepoznatljiv je po jacquard houndstooth uzorku u bojama Miss Dior. Ova kreacija je više od samog parfema, to je modni dodatak koji odražava Diorovu eleganciju i može se nositi sa sobom unoseći luksuz u svakodnevni život.

@loveybuns_ cutest jelly solid perfume @Dior 🌸🤍 they smell so sweet and the packaging is adorable i cant get over it!! #dior#missdior#minimiss#solidperfume#diorsolidperfume ♬ you guys r such cuties - ˚ 🍓 ribbon ゚୭ৎ

Na TikToku su mnogi primijetili da izgledom podsjeća na ruž ili balzam za usne, što je izazvalo znatiželju i interes korisnika platforme. "Stavila bih ga na usne misleći da je balzam za usne ili tako nešto", "Ovo je parfem???", "Ovo tako dobro izgleda","Nema šanse da je to parfem?! Preslatko je", "Ovo je predobro", neki su od komentara.

Za sada je proizvod dostupan samo na azijskom tržištu, ali očekuje se da će uskoro biti dostupan i na drugim tržištima diljem svijeta.

Pročitajte više