Pekara Dubravica predstavila novitet u ponudi. Neki se žale da je preskup

Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PEKARA Dubravica u svojoj ponudi ove godine ponovno ima Panettone. Iz pekare kažu da su ga usavršavali mjesecima i birali najbolje sastojke. U ponudi imaju dvije vrste - Panettone glazirani i Panettone s tri vrste čokolade.

"Usavršavali smo ga mjesecima, birali najbolje i najkvalitetnije sastojke, umijesili u njega puno znanja i ljubavi i danas s ponosom objavljujemo da je stigao u naše poslovnice", stoji u današnjoj objavi na Facebook i Instagram profilu Dubravice.

No mnogi kupci su u komentarima istaknuli visoke cijene. Naime, glazirani Panettone košta 37 eura (278.78 kn), a onaj s tri čokolade 39 eura (293.85 kn). Sudeći po komentarima, mnogima je ova cijena previsoka. No neki su pohvalili ovaj novitet i nisu se osvrnuli na cijenu.

"Bravo", "Primamljivo, ali preskupo", "Svaka čast svakome, ali stvarno, stvarno niste normalni. Pa 40 eura za komad čega?!" neki su od komentara. Što vi kažete, previše ili ok cijena? 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.